Underbar dag & kärleksvärk

lördag, februari 23, 2013 6 0

  

 Vilken dag vi fick!
Mer av detta underbara väder tack, så härligt! Ok, något för kallt ännu kanske. Det har varit massor utav sol över oss i Torslanda idag, och helt vindstilla =))


Har hängt mycket med min lilla idag, gör jag ju jämt iofs, men idag har det varit nästan bara med henne. Svärmor kom och hämtade Valentin vid 12-tiden, hon ville så gärna ha honom så det gick väl bra, även om det är lite jobbigt att vara utan honom över natten..
J sov en stund på dagen, sen gick han redan vid 17:15 för att jobba natt, fy vad tråkigt!
Så här sitter jag nu, med lapen i knät och Ebba bredvid mig, ja det är tur att jag har henne. Jag hatar att vara utan min familj (eller delar av den) på kvällen, och framför allt natten, det kan hålla mig vaken må ni tro..
Inez med favorit”leksaken”, fjärrkontrollen.

Så nöjd där hon går och byter kanal, höjer och sänker, stänger av och på. Tittar på mig ibland, med en överlägsen blick och stolt som en tupp 😉

Mycket gnäll efter mamma är det med, ja hon måste jämra sig ibland, och bli liten.. Då får jag de gosigaste kramarna och pussarna, hon lägger sig tung på mig och nynnar. Hon ska minsann ha ögonkontakt med, tittar jag bort så vänder hon mitt ansikte på momangen mot sig, med sin lilla lilla hand. Då värker det av kärleksvärk, i hela kroppen, står nästan inte ut..samtidigt som det är helt underbart..och så saknar jag sonen..och får lite ångest..
Ja för sån är jag, mycket känslor, åt alla håll, hela tiden..
Älskade Ebba & Inez, mina fina tjejer!


Nä, nu får jag väl kolla lite på Mello, såg precis Army of Lovers, OMG! Jösses, de är lite märkliga ändå, fast det är väl härligt att vi människor är olika..haha 😉


Fortsatt trevlig kväll!


    

0
6 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  februari 23, 2013

  Förstår dig verkligen när det gäller att sova själv, ibland frågar mina föräldrar om de får ha Tyra men icke när jag ska sova själv. Hua.
  Imöra åker maken igen, sista veckan. Skönt. Sen är det bara tre veckor kvar i Maj sen ÄR han rätt så färdigutvecklad;)

  Kram Teres

 • Hemma på Sjuan
  februari 23, 2013

  Åh vad hon är söt lilla Inez! Hon har verkligen fattat vad den ska användas till den där dosan 🙂 Å fin Ebba, och tålig 😉
  Här kollar jag på mellon oxå men bara med ett halvt öga tycker inte det är så bra… får väl vänta till finalen…
  Hoppas ni ensamma tjejer får en bra lördagskväll i a f, kram Suss

 • House number 11
  februari 23, 2013

  Åh, vilken ljuvlig liten Inez! Så söt! Och jag förstår dina känslor, jag är lika dan!
  Kram på er!
  Jenny

 • H`s enkla vardag
  februari 23, 2013

  Hon är verkligen söt! Precis som sin mor! Visst är det skönast när alla i familjen är hemm!
  Kram Helena
  Jag röstade på nr 8,7 o 3 ikväll!

 • Allt och/eller Inget
  februari 24, 2013

  Vilken sötnos!

 • Prinsessorna på Bellevue
  februari 25, 2013

  Såå goo hon är lilla Inez och visst värker det i mammahjärtat då och då… Tänk att fjärrkontrollen är det absolut roligaste som finns! Till våra allas förtret då det rullar ut batterier och grejer för jämnan… Hahaha!

  Kramar
  Petronella

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.