Soligaste solen & långdragna projekt

lördag, februari 23, 2013 7 0

 

Halleluja!!
Solen strömmar in från alla håll i vårt lilla hus, lovely!
Så ljuvligt att traska upp till lekrummet där uppe och mötas av ljuset, det spritter lite gott i kroppen. Har man längtat efter solen eller??

Fina bondgården har Valentin fått att mormor & morfar, tom jag tycker det är kul att leka med den 🙂

 

Alltså jag har så många ofärdiga projekt just nu så jag känner mig helt förvirrad. Lampor ska upp, sänggavlar ska kläs, ramar till flera bilder ska köpas, kuddar ska sys, färg ska köpas, väggar och möbler ska målas mm mm..Varför blir inget gjort då? Jo både brist på tid och pengar är orsaken, måste hushålla så förbaskat och mycket annat går först. Stora, viktiga ting ska göras, som trall och staket.

Det ska ju så klart bli fantastiskt skönt att rama in vårt hus och barn + hundsäkra tomten, kliva ut på egen trall rätt utanför dörren har ju varit en dröm länge. Och sannerligen, det kommer vara värt varenda spänn!

Samtidigt kan jag ju ändå tycka att det är lite roligare att lägga stora slantar på inredning istället för en hög med virke..
Tålamod Catta, tålamod, till hösten är det slut på mammapeng och lönen kliver in och säger: -Här har du, sätt lite skön sprätt på mig ;D Hihi..


Ha en underbar dag, hoppas ni har lika mycket sol som vi =))

Catta

0
7 Comments
 • Ljuvligtvitt & busiga gossar
  februari 23, 2013

  Alla har sol idag utan vi… NJUT åt mig med 😉

  Har ni lekrum och kontor i samma rum?

  Kram

 • Lina L
  februari 23, 2013

  Håller med dig om att det är mycket roligare att lägga pengar på inredning istället för grejer utomhus. Innan vi flyttade till hus insåg jag inte hur mycket det kostar med brädor, grus, jord, sten, buskar… Men fint blir det ju! 🙂

 • Hanna
  februari 23, 2013

  Ja pengarna bara rullar och det räcker inte alltid till allt det som man vill ha.
  Här var sol när jag vaknade i morse, men den försvann fort.
  Hoppas att du har en fin lördag!
  Kram
  Hanna

 • Lantligt i smultronbacken
  februari 23, 2013

  Jag LOVAR dig att det är värt varenda öre när du väl får staket och en trall att sitta på när vårens härliga sol strålar och man får njuta med en kaffekopp och slippa jaga barnen hela tiden. Underbart!

  Det här med att inte ha klart, det känner jag igen och då har vi bott i huset 9år:) Det blir aldrig klart, det kan jag också lova dig;)

  Kram Teres

 • Vita huset 28
  februari 23, 2013

  Hej ja här har vi också haft sol när vi var till grannstaden på shopping.
  Men väl hemma nu igen så är de mulet, o trött blev jag då.

  Klart de ska bli bra o kunna släppa ut hund o ungar men jag vet the feeling när man vill göra de små sakerna också.
  Kram Camilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.