Mode och stil-inspo

tisdag, januari 29, 2013 17 0

 

Tack!!

Här sitter jag med kräftface som verkar hålla i sig från igår och alla übersmickrande kommenterer. Jag var inte riktigt beredd på det kan jag säga och jag riktigt skruvade på mig när jag läste, liite jobbigt att ta emot kände jag.
Klart jag blev glad, det är bara det att nu är jag ju nästan rädd för att stöta på någon av mina läsare och att den personen ska upptäcka att jag i själva verket ser ut som människan på tavlan ”Skriet” haha. Jo, det är min egna bild tror jag, framför allt i första spegelbilden varje morgon ;D

 

Ok, lite stil som inspirerar mig!

Skulle vilja vara så där chic och snygg som Olivia (ibland), älskar hennes känsla för stil, släng in lite Kate Moss på det så blir det klockrent i mina ögon.
Nu är ju de här bruttorna två små skralhankar (väldigt smala personer) likt mig själv, det är inget jag finner idealistiskt på nåt sätt, de råkar bara ha den stil som jag faller för.
Har ni någon stilikon, speciellt kläd/modeintresse eller tycker ni mest att kläder är ett nödvändigt ont?

 

Bilder från Olivia Palermo Style

Bild från Chic.se


Fluktade runt på NK.

Ja det gjorde jag sannerligen igår, och höll på att bli sjuk av alla snygga grejer..
Kan inte hjälpas, jag faller som en fura för snygg kläd-och accessoardesign. Skinnväskor i hög kvalitét, med perfekt struktur ger mig rysningar nästan. 
Åååååååh, det fanns så mycket snyggt!! Och inte en sak hade jag utrymme för i min budget 🙁

Fast vet ni vad, när jag kommer tillbaka hem, till mina små gryn och mysbyxeklädda gubbe, så spelar allt det där lyxiga helt plötsligt knappt någon roll längre.
För varför i hela friden skulle jag gå runt som Olivia Palermo och slänga lite chict med håret medans jag torkar matrester och får dregliga pussar av liten Inez, då blir allt det där materialistiska så löjligt så det är inte klokt.
Men till hösten, när jag ska börja jobba.. mmmm, då vill jag vara lite snygg, och då kanske den där snygga shopper-väskan från Tori Burch får bli min ändå..


Ha en riktigt go tisdag!

Kram kram

0
17 Comments
 • Vita huset 28
  januari 29, 2013

  Hej jättefina stilar men ja håller nog med dig att de inte skulle passa med den lilla jag har.
  Går ju i jobbkläder på jobbet o hemma kan jag ju inte skrutta runt i så fina kläder. Klär upp mig i bland men väljer att köpa på hm o gina tricot. Får mera för pengarna o kan köpa nå nytt oftare. Fast nu är ju plånboken o garderoben inte de största så jag unnar mig bara ibland. Gillar o lägga pengar på inredning också så man får välja ibland.

  Snygg i håret också de var du verkligen, ja fin hela du!
  Lite avundsjuk på långt hår då man kan fuska en dag o svänga ihop en rufsig tofs. Jag med spretigt kort hår får allt fixa de varje dag för o inte se ut som hej-kom-o-hjälp-mig 🙂

  Kram Camilla

  • Catarina Alexandersson
   januari 29, 2013

   Tack för fina komplimanger =))
   Jag prioriterar oxå inredning i lilla budgeten, det är ju mer fröjd för ögonen då jag inte springer runt med en spegel fastlimmad framför mig ;D

   Kram kram

 • Postadress Torslanda
  januari 29, 2013

  Missade igår – snyggt!!! Som alltid!!!!!!!!!! Förstår tankarna kring hemmma/jobb.
  Ha en fin tisdag!

 • Linda
  januari 29, 2013

  Jag köper alltid Aftonbladets bilaga Klick och där är Olivia ofta med. Hon är alltid jättesnyggt klädd med fina accessoarer.

  Själv är jag skitdålig på att klä mig snyggt, jag är liksom lite slarvig med den sista piffningen t.ex. med halsband och armband. Men jag har blivit lite bättre den senaste tiden. Jag har ju jobbat som lagerarbetare i alla år och då har man ju blåkläder och stålhätteskor på sig och när jag kom hem var det jeans och en topp som gällde. Det var endast vid festliga tillfällen som den chica Linda kom fram.
  Samtidigt så tycker jag att den här årstiden inte inbjuder till några finare kläder eller skor. Skillnad på våren och sommaren när man kan trippa omkring i små fina ballerinaskor eller sandaler med en snygg skinnjacka och chinos. Nu är det bekväma praktiska skor som inte tar in vatten och en tjock vinterjacka och en stoooor sjal som gäller. Allt för att inte frysa ihjäl när man kliver utanför dörren. 😉

  Ha en fortsatt bra dag!
  Kram, kram

 • Anonymous
  januari 29, 2013

  Tycker du är grymt fin ( snygg) om jag kan säga så till en kvinna!
  Älskar din värmande blogg!
  Kram Benita

  • Catarina Alexandersson
   januari 29, 2013

   Tack för fina komplimanger, så kan man absolut säga till en kvinna, blir jätteglad =))
   Kram

 • H`s enkla vardag
  januari 29, 2013

  Jaa vad är väl en bal på slottet, den kan ju vara ……..
  Nej när man är hemma inser man att man kanske inte behöver alla stiliga kläder, men om man
  hade möjlighet, så skulle min garderob vara proppfull av finheter, för jag älskar och faller också som en fura för vackra kläder! jättefina bilder! Kan lova att du skulle vara lika fin om du så gick i mysbrallor och blev fotad!
  Kram Helena

 • Välkommen Hem!
  januari 29, 2013

  Men du ÄR ju redan lika chic som Olivia! Du har en egen style som passar dig, med eller utan ”vad-den-nu hette”-väskan… And you ROCK better than Kate, girl!
  NK. Suck! Går där jämt och suktar när jag är i Stockholm.
  Kramar! Judita

  • Catarina Alexandersson
   januari 29, 2013

   Lägg ägg, det är jag not! Men tack, det värmer, och jag kan låtsas att det stämmer =))
   Kram

 • Prinsessorna på Bellevue
  januari 29, 2013

  Hahaha! Skriet… Jag dööör! Håller med Judita, du är ju redan som Olivia och det spelar ingen roll om du släpar på en Kånken så är du kanonchic ändå!

  Kramar
  Petronella

 • Anonymous
  januari 29, 2013

  Men det är ju så jag alltid sett dig chic och snygg! Hon som kunde leta fram grymma fynd i nån hög på H&M och se fantastisk ut i allt! Det där med skriet ser du nog bara själv 😉

  Tack för tipset om vårjacka till barn förresten, köpte en till Liam idag med. Och när jag berättade för Linda om jackan hade hon köpt en likadan till Casper utan att jag visste om det haha..

  Kram Jennie

  • Catarina Alexandersson
   januari 29, 2013

   Haha lägg av tokfia, har du glömt alla mina katastrof-klädperioder?! Nä du Nennie, du och lillsis har däremot alltid haft koll, snyggisar!
   Jaha, men då får det nästan bli en gruppbild på våra små gröna gubbar ;D
   Kram

 • Anna/Rackarungar
  januari 30, 2013

  Riktigt snyggt!! Allihopa. Me like! Me want!
  Svårt att bära upp skinnbrallor men den här bruden har inga somhelst problem med det ;))

  Kram anna

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.