Då var man fräsch i håret då!

måndag, januari 28, 2013 19 0

 

Som ny..

..känner sig denna mammis just nu, tänk vad ett besök hos frissan kan göra =))

 

Lite dåsig efter intensiv skalp-massage kanske, men guuud så skönt det var att bli lite ompysslad i skön massagestol!

Årets ranson schampoo & balsam inhandlades dessutom, blev ett kit från Nexus med mycket fukt, en stor favorit som luktar mumsmums =))
Köper ALLTID kabinprodukter till håret, de på 1000ml håller drygt ett år, toppen!
Passar på när det är kampanj på NK, då får man mycket för pengarna.

Passar på att tipsa om de produkter jag använt innan, från Label.m, också helt underbart schampoo & balsam.
Hur är det med er, unnar ni er lite dyrare frisörschampoo, eller tycker ni att budgetvarianterna på Ica och dyl. duger bra?

En annan favoritprodukt här hemma, Miniderm!
Klart bästa allround-krämen i världen tror jag, vilka upptäckter man gör när man får barn =)) Denna används av hela familjen och jag har den i både ansikte och på kroppen, perfekt när jag inte har råd att lägga dyra slantar på en massa ansiktsvård av dyra märken.


Nu ska jag bada liten tjej..

 

..som har ätit mos med hela håret haha. Herregud, hon skriker om hon inte får äta själv, så hon får väl det då. Bara att torka och torka och torka sen ;D

Strike a pose!
Inez i favorithörnan, nämligen hundkorgen hihi. Jojomen, har minsann hittat henne ligga sked med Ebba flera gånger, så sött!
Valentin gjorde likadant när han var i hennes ålder =))

Tokfia!

 

Då var måndagen snart gjord, den gick fort! Jag som varit iväg i hela 3 timmar från la familia dessutom, rekord sen i somras, lite konstigt kändes det.
Sen blev det pulkarace med grannarna, i slasket typ, men kul var det! Även Inez svischade ner för backen med mig och Valentin, hon njöt och var nöjd till tusen.

Ikväll blir det ”Familjen annorlunda”, har en liten ”thing” för stora barnfamiljer haha, tycker det är jättekul att se på, blir så impad att de får ihop det. Vill gärna ha en ganska stor familj själv, fast tycker nog att runt 4 räcker, sen blir det kanske inte mer än nuvarande två ändå..får se..

Ok, nu slutar jag att tjöta!


Ha en fin måndagkväll =))

0
19 Comments
 • Linda
  januari 28, 2013

  Vad snygg du blev. Så fint och glansigt hår när man är mörkare. Jag som blond får aldrig det sådär fint.

  Jag lade pengar förr på hårprodukter hos frissan men nu har jag kört på Sunsilks volymschampo och balsam i flera år. Jag har en viss tendens att få flygigt/statiskt hår och senast jag köpte en hårprodukt hos frissan slutade det med att jag gick omkring och såg ut som att jag nyss hade gnuggat en ballong i håret, stod rakt upp typ.

  Kram, kram

 • Lantligt i smultronbacken
  januari 28, 2013

  Tänk vad mycket håret gör ändå:) Supersnyggt och glansigt är ditt. Jag bävar då min frissa har slutat nu och jag har inte klippt mig på ½ år. jag vågar inte gå till någon annan:(

  Men du, vad är det för söt och lämplig ljusrosa väska du bar på där i förra inlägget? Jag som letar och hittar ingen som är lämpligt stor till Tyra.

  Kram Teres

 • Lady-G
  januari 28, 2013

  wow vad snygg du var! (är) måste nog ta och boka in mig själv på ett besök hos frissan snart. 🙂
  Ha en fin dag!
  Kram

 • H`s enkla vardag
  januari 28, 2013

  Men du ser ju ut som en docka!
  Du måtte ha ett drömhår också! jag använder dyra schampon ibland och ibland billiga!
  Kram Helena

 • Tess
  januari 28, 2013

  försöker argumentera in nr 3 här. Det går sådär kan jag säga 🙂
  kram

 • Maria
  januari 28, 2013

  Åh så söt dotter! Lika fin som mamma! Du ser ut som en barbiedocka! Obs positivt! 😉 🙂
  Schampo, spelar ingen större roll vilket, men jag måste alternera mellan olika, för mitt hår blir som immun mot ett schampo, om jag har samma för länge 😉
  Jag har tur tror jag, som är rödhårig. Har passerat 40, men har ännu inga grå hår i alla fall 😉
  Ha en fortsatt fin måndagskväll, fina du!
  Kram /Maria

 • Anonymous
  januari 28, 2013

  Oj så vacker du är.. Inte många som är så naturligt vackra! Tycker du ser som någon annan skrev ut som en docka! I positiv bemärkelse!

 • Johanna
  januari 28, 2013

  Du har så himla fint hår! Jag är på jakt efter nytt bättre schampo och balsam. Vad kostar de där flaskorna ihop? Finns det märket endast på NK?

  Angående Familjen Annorlunda så tycker jag att det är lite sjukt faktiskt! Förstår inte grejen med att skaffa 8-10 ungar?!!!??! Enligt mig kan det omöjligt vara speciellt mycket kvalité för varken barn eller förälder. Klarar inte av att se på det i alla fall;)

  Snygg pose lilla sötnosen gör:)

  Pusselupuss gums!

 • Ekenäsliv
  januari 28, 2013

  Hej!
  Hittade hit via Lindas blogg, Hem & Trevligher.
  Vilken mysig blogg jag hittade här! Jag köper alltid professionella produkter till mitt hår.
  Har varit av med håret en gång (ofrivilligt) så jag är rädd om det 🙂
  Sticken söt tös du har!
  Kram Anna

 • Prinsessorna på Bellevue
  januari 28, 2013

  Åh, skulle göra vad som helst för ditt vackra hår! Du är så himla vacker och ser ut som en docka tycker jag, eller som en barbie och jag menar också det som positivt! Inte många som är så vackra! Sedan är du ju världen finaste inuti också och sedan din dotter, Inez, ja, så toksöt så man kan ju äta upp henne! Ser definitivt ut att då mammans hårman! Lyckliga barn! Här kör vi mest Loréal och såna schampoon.

  Kraam
  Petronella

 • Välkommen Hem!
  januari 29, 2013

  MEN DU! Du är ju bara för vacker så man smäller av!! Jag stirrar mig blind på ditt porslinssöta ansikte och tänker: -Har människan verkligen bara MASCARA och är så snygg!??
  Orättvist! 😉
  Och håret! HÅRET! Glansigt, tjockt och jag vet inte vad! Och om du så nångång skulle gå och tappa hela manen så skulle du ändå vara snyggare än snyggast!
  Kraaaam vännen! Judita

 • hemma hos lilla mej
  januari 29, 2013

  Ja du är vacker som en docka !Bara så fint är ditt långa hår .Köper alltid hos frisören mina hårprodukter är ju bara så himla dryga och bäst.Ja Fam Annorlund är spännande och intressant tycker jag.Vilken söööt tös du har !!!Ha en skön start på nya veckan.Kramar Rita ♥

 • Anonymous
  januari 29, 2013

  Jag har kört Tigi och Sebastian i flera år men har hittat ett nytt från Svartzkoff Bonacure som jag älskar! Lägger ner mycket pengar på hud, hår och smink.. Mycket hellre än kläder faktiskt!

  Vad fin du blev i håret! Precis som vanligt!
  Kram från Jennie

 • Maria - Villa Krutbruket
  januari 29, 2013

  Hallå!

  Vilket otroligt fint hår du har. Så fin!

  Jag ska till frissan idag och bli fräsch i håret. Något som jag verkligen ser fram emot.

  Just nu kör jag dyra frisör produkter. Gör det till och från när ekonomin tillåter 😉

  Ha en härlig tisdag!! Kramen

 • Mummy's Own
  januari 29, 2013

  Superfin!!!! Vad använder du för rouge? Måste hitta ett nytt nu..snart och ditt ser jättefint ut!! Ha det bra från London och en tvåbarnsmamma som blir trebarnsmamma nu vilken dag som helst (och i stort behov att behöva fusk-friska till mina kinder med rouge big time just nu!)

 • Emma - Från min sida sett
  januari 29, 2013

  Så fin du är och så sööööt hon är lilltjejen:)

  Kram

 • Casa of Mia
  januari 29, 2013

  Jättefin bild på dig och vilken supergullig liten tjej, kram

 • Home2tiny
  januari 30, 2013

  Jisses så vacker du är o ditt hår, blir så avis. Tappar tyvärr allt mitt hår, vilket inte alls är kul, därför har jag nästan blivit besatt av hår. Prova alla produkter som finns, men kan inte göra så mycket när man har en sjukdom som vill annat. Din söta dotter är verkligen lik sin fina mamma. Kramisar Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.