Ännu mer tulpaner

måndag, januari 7, 2013 13 0
 
 
 
Morning!
 
Tack för alla fina kommentarer om skåpet!
Kul att ni tycker om det, och övertygar mig om att inte måla om det. Jag behåller färgen precis som den är, tills vidare åtminstone..
 
 
 
 
 
Nästan lite löjligt vad lycklig man blir av färska blommor, för visst blir man det!
Piggar upp en som tusan tycker jag =))
 
 
 
Går och väntar på att min vårdcentral ska ringa upp, får se om jag orkar ta mig sen. Eftersom det inte känns urakut, eller har förvärrats sen igår så kanske jag kan vänta tills onsdag då J är ledig igen, och kan ta barnen. Annars får jag lämna in dem hos mamma på hennes jobb, och hunden ska tänkas på med..
 
För ni vet, har man ingen bokad tid så kan man ju få vänta i evigheter och det går bara inte för mig 🙁 Inte jättekäckt att ha kidsen med sig. Vill ha en bokad tid så jag kan planera.
 
Hur gör alla andra med småbarn, som inte går på dagis, när de blir akutsjuka?
 
   
 
 

0
13 Comments
 • Postadress Torslanda
  januari 7, 2013

  Ja du, hur gör man? Kallar in föräldrar, syskon, partner … Det var kämpiga år. Krya!

 • hemma hos lilla mej
  januari 7, 2013

  Tar hjälp av föräldrar .vänner .syskon eller sambon.Bara älskar tulpaner är ju bara så himla mysigt .Hoppas att dom ringer från vårdcentralen.Ha en fin måndag vännen och en go start på nya veckan .Kramar Rita ♥

 • Lina
  januari 7, 2013

  Ja det är ju ingen hit att sitta och vänta med barn på en drop-in VC. Är man inte sjuk så blir man. På Nyårsdagen besökte jag Hisingsakuten för första gången (öppet 10-16 på helger och 17-22 på vardagar). Måste säga att jag blev positivt överraskad. Möttes av trevlig och tillmötesgående personal och snabbt gick det också. Efter att ha väntat 5-10 min blev det min tur och efter 2 min hos läkaren, 2 min vänta för provtagning, 5 min vänta på provsvar och 2 min till inne hos läkaren gick jag därifrån med recept på penicillin mot halsflussen jag hade. Tänkte även att det skulle kosta mer än ett läkarbesök på min VC där jag är listad, men nejdå, 100 kr även här. Kanske hade jag tur att det inte var så många som orkade sig dit dagen efter nyårsafton, men det var skönt att kunna lämna barnen hemma hos sambon. För visst kom det en hel del snörvlande och hostande människor medan jag väntade… Så jag slår ett slag för Hisingsakuten om du inte får en bokad tid på VC i Torslanda. Krya på dig!

 • Johanna
  januari 7, 2013

  Det är ju ingen hit att göra något som helst med småbarn när det man ska göra inkluderar ”sitta still och vänta på något på obestämd tid!” Är det superakut, då får ju sambo, förälder, vän eller syskon ta ledigt från jobbet för att passa barnen. Är det lite mindre akut så skulle jag nog också försöka få en bokad tid, känns liksom bättre.

  Hoppas det blir bättre! Fina tulpaner by the way;)

  Pusselipuss gums!

 • Johanna
  januari 7, 2013

  Förresten, jag har också goda erfarenheter från Hisingsakuten;)

 • Ljuva Magnolia
  januari 7, 2013

  Good news mina vänner! VC ringde och jag fick en tid kl 10 =)) Så nu blir det antibiotika i 10 dagar då läkaren bedömde att det var en inflamation i patten 🙁
  Skönt, nu var det gjort lixom!
  Barnen roade sig på mammas jobb (som också är mitt jobb), det ligger mitt emot VC, toppen va!

  Kram kram

  • Linda
   januari 7, 2013

   Skönt att du fick tid så fort och en bokad sådan. Inte kul att gå omkring och ha ont. Då blir man ingen rolig mamma.

   Kram, kram

 • Emma - Från min sida sett
  januari 7, 2013

  Tulpaner är underbart, jag får så många vårkänslor av dem:)

  Kram

 • H`s enkla vardag
  januari 7, 2013

  Bra att du fick det åtgärdat!
  Krya på dig!
  Fint med lite vita krispiga tulpaner mitt i eländet!
  Kram Helena

 • Titta in hos Thess
  januari 7, 2013

  Skönt att du fick det ordnat så fort.
  Och ja med barnen med hade det kanske blivit en aningens rörigt ;)))
  Skönt att det gick att lösa.
  Mysig blogg du har.

  Kram Thess

 • LOPPISLIV
  januari 7, 2013

  Ohhh så vackert med tulpaner, vårigt och krispigt, det är något jag alltid köper när jag städat ut julen, så det får nog bli en bukett till helgen då åker det sista av julen ut här hemma :-)) Och skåpet i förra inlägget är ju helt underbart, färgen är ljuvligt fin!!

  Ha en fin start på veckan och krya på dig nu.
  Kram Paula

 • Hannis
  januari 7, 2013

  Men du så fint skåp!!
  Kan bara hålla med om att du ska behålla det som det är=))

  Låter inte bra med infektionen!
  Hoppas att det löser sig snabbt.
  Kram Hannis

 • Lantligt i smultronbacken
  januari 7, 2013

  Men tusan så snyggt skåp du har hittat till sonens rum. Så som jag letar här hemma, men de verkar då inte komma i den storleken och prisklassen jag vill ha.
  Svårt det där med färgen, men skulle också låta det vara ett tag och smaka på det. Du kanske kommer att måla det i framtiden. Men skönt att det passade in som det var.

  Hoppas verkligen det ger med sig, inte roligt med kötider hit och dit, väntan fram och tillbaka. Dagens sjukvård, vart är det på väg…
  Jag har tur som har min pappa nyligen pensionerad som ställer upp när jag blir sjuk och maken jobbar. Sen går mamma i pension i maj också. Är det värre så kan maken ta ledigt som han vill nästan (om han inte är på kurs). Men det är svårt om man inte har nära som kan ta barnen och inte lätt när man blir sjuk.

  Kram Teres

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.