söndag, mars 27, 2011 1 0
Underkänt..
..fick de flesta i mitt område igår under Earth Hour timman, fy 17 så kassa människor det finns. En sån enkel sak liksom, och så bara skiter de flesta i det, ledsen blir man.
Jag som verkligen hade förväntat mig att se ut över ett bäcksvart Jakobsdal/Örgryte, men nej, tråkigt.
Hur var det hos er?
Nu till något roligare, för min del åtminstonde.
Mitt lille skrutt promenerade utomhus för första gången! Han har ju gått ett litet tag nu men inte ute, tills igår =)
Vi var i Slottskogen på långpromenad, kollade på djuren och annat och då passade vi på att släppa ner den lille. Herregud säger jag bara, vi höll på att inte komma hem då Valentin fullkomligt vägrade sätta sig i vagnen igen, så roligt var det att gå!
Givetvis ville han gå själv oxå, utan att hålla handen, men det fick han inte så mycket. Är ju fortfarande fullt med grus överallt så med lite ostadiga steg är det lätt att ramla på ojämn mark och skrapa sig illa.

Lyckades inte ta så många bilder då kamerabatteriet dog.
Det här var mina söndagsbilder och för att se andras får ni klicka er in på Fabriken !
Hej svej!
0
1 Comment
 • Marias Château
  mars 28, 2011

  Tråkigt nog fick Earth Hour underkänt i Skövde också :(. Förstår inte att folk kan vara så lata och ointresserade av vår natur????

  Din lilla prins är verkligen för söt. Minns när sonen tog sitt första steg utomhus. Jag var såååå stolt :).

  Kram på dig!
  Maria

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.