onsdag, februari 2, 2011 3 0
Old stuff..
Snacka om stilbyte hihi. Hittade lite bilder på vår gamla lägenhet, vi hade nog ganska nyligen flyttat in i den då. Jag var totalt loppis och auktionstokig och det var stilar som barock och rokoko jag var frälst i då, jösses. ALLT skulle målas i svart!
Ser inte ut som att en tjej i dryga 20-årsåldern bor i denna lägenhet, spegeln och stolarna är värst, även om de egentligen är väldigt fina, det är stylingen som brister. Tavlan har jag målat själv, herre gud.. ja, den matchar ju övrig inredning åtminstone.
Mycket guld skulle det vara oxå, blev en total överdos av den varan, så nu har jag lite halvsvårt för det.
Framförallt den gula tonen av guld som jag hade, uää.
Mera svart och guld, svarta hissgardiner, sänggavel i svart och guldigt brokadmönster.
Skrivbordet, som numer är betonggrått och agerar köksbord, här med uppsats och målat i svart.
Vi hade ju ett väldigt stort sovrum, 25 kvm tror jag, nu är det andra bullar kan man säga (TRÅNGT).

Nä men kolla, en vit möbel =). Detta sängbord gav jag till en vän, hade samlat på mig för mycket loppismöbler ett tag. Saknar det lite ibland, himla fint tycker jag.
Ursäkta sladdarna, =P

Bild från gästrummet, sängen har svärmor fått och sekretären har jag sålt, hade inte haft plats för dessa saker i denna lägenhet.
Det var allt för idag 🙂
Kram kram!
0
3 Comments
 • Vardagskärlek
  februari 2, 2011

  Hej på dig:)

  Det är så kul att se tillbaka på gamla bilder från förra lägenheter:) Du har ju alltid haft det så fint och orginellt fast du ändrat smak också! Själv hade jag ju en del africa-inspirerat förut men idag kan man inte se en antydan till det i mitt hem:) (kanske lite hos Livio) En annan stil som jag älskar mer och mer är ju industristilen, man blir ju tokig av allt snyggt som finns, speciellt alla lampor (lampfetisch, allan ballan)

  Puss på dig!!

  J

 • Vita huset 28
  februari 2, 2011

  Ha ha de va riktigt roligt och få en titt på din förra stil, satt med ett stort leende o skrollade o läste. Ja visst ändrar man stil.

  Tänk min andra lägenhet, då jag bodde med en kille för första gången, då hade jag en blå/rosa/grå mönstrad hörnsoffa, vita keso-väggar. Plancher av delfiner o späckhuggare, egengjorda tygkransar, små målade inramade vykort och ett dartskåp i vardagsrummet, hualigen får rysningar 🙂

  Länge sen jag kikade in. Många fina inlägg som du gjort.
  Ha de gott
  Kram Camilla

 • Vita huset 28
  februari 2, 2011

  hihihihi ja du inte va de vackert!!! Nu var de ju inte nyss (låter som det nu när jag läser det)
  utan typ 20 år sedan. Nyss flyttat hemifrån o sen träffat nån man vill bo ihop med för första gången. Min 2a lägenhet i livet. Alla saker skulle få plats o jisses vilken mix de blev, ja precis så ugly som jag skrev, fniss
  Har ju då flyttat massor med gånger sen de här hände o bytt stil några gånger då också.
  Tänk om flera kunde visa hur de har bott genom åren. Tror banne mig att jag ska leta upp lite bilder nån dag o visa 🙂
  Ha de

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.