torsdag, februari 3, 2011 2 0

  

Min & J:s första lägenhet =)

Eller egentligen var det hans lägenhet som han hade bott i ett tag, men jag flyttade in hos honom och bodde där tills vi skaffade vår första helt gemensamma på Berzeliigatan som jag visade igår.
Den här kan jag sakna som sjutton ibland, många mysiga minnen där ifrån, den första tiden i vårt förhållande när man var totalt dökär!! Jag är fortfarande väldigt kär i min J, fast det är ju ändå annorlunda mot då. 
Första möblerna vi köpte tillsammans var i modern stil i valnötsfaner, de var dyra som fasen tyckte jag då, byrån ni ser ovan kostade 8000:-!!
Soffan här under kostade oxå en slant, den har vi kvar än idag, letar ju ny men har fortfarande inte hittat någon som känns klockren.
En liten turkos dutt här och där, och brunt brokadmönstrat tyg på sänggaveln, hahahahaa!!

Väggarna ser lite tomma ut..

Inte bästa bilden men här ser man vår ”coola” svindyra tapet, som var väldigt effektfylld i olika ljus, pärlemoskimmer i olika rutmönster, oj oj oj 😉
Träjalusier och en massa gröna träd skapade en lite asiatiskt feeling, det var då säger jag bara..

Lilla köket med barbord, inte mycket att skryta med, men många goda middagar har man njutit av där.

Gamla serveringskåpet saknade jag otroligt mycket när vi flyttade, älskade det.
Även stuckaturerna och takrosetten i vardagsrummet kan jag sakna ibland, och takhöjden på 3.80!! 
Lilla gulliga hallen, även här gamla bevarade skåp/klädkammare.

Tror jag ska fortsätta leta lite gamla bilder, var ju kul! =)
Kram Catta
0
2 Comments
 • Sussi
  februari 3, 2011

  Ja det är svårt att hitta sin riktiga stil. jag har bott i det här huset i 7 år nu snart. och jag tror att jag har hittat den nu. om jag ska vara ärlig så har jag målat om ca 4 gånger per rum och flyttat runt. det lutar sig vitt,och svart för mig. Kram sussi.

 • Vita huset 28
  februari 3, 2011

  Ha ha ja du de va annorlunda.
  Tyvärr tar de nog ett tag innan jag får ut nå bilder på min blogg. Du vet när jag tog kort på mina första lägenheter för typ 100 år sen då framkallade man sen negativet o cd de fanns inte då. Fast jag ska nog ta o skanna in på datorn eller kanske bara fota av korten i albumet.
  Ja bara för att ni bloggisar ska få se hur ugly man hade de, fniss.
  Ha en toppen bra dag o dröm dig bort lite bland dina gamla kort 🙂
  Kram Camilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.