lördag, februari 19, 2011 2 0
Sommar tack..
..eller åtminstonde vår
Ok att det är ganska vackert väder idag, men det är så kallt! Jag pallar inte denna kyla länge till, så jobbigt för vovven Ebba som inte kan springa på skön mark för all is och tjäle, och jobbigt för lilleman som måste bylsas på. Jobbigt för mig med, och alla andra..
Nä nu vill jag ha vår med minst 10 grader varmt, och soool!!
Bilden ovan är tagen i mammas och pappas trädgård för 2,5 år sedan när Ebba var valp, här ligger hon och svalkar magen i gräset en varm sommardag, härligt!
Trevlig helg!
0
2 Comments
 • Marias Château
  februari 19, 2011

  Hej tjejen,
  tråkigt med huset men jag är övertygad om att det kommer dyka upp ett nytt snart:). Går själv och väntar på bygglovet som aldrig tycks bli klart (har väntat sedan i julas). Har tyvärr inget tålamod vill ju börja bygga NU!!!!!

  Håller med om att det är tråkigt med kylan, men måste tillägga att jag även börjar bli trött på alla tjocka vinterkläder. Som du nog har märkt uppskattar sällan barn det vi pälsar på dem:)och det blir därför ett evigt gnällande så fort man ska gå ut (suck).

  Hoppas ni får en underbar helg!
  Kram Maria

 • enannanhelena
  februari 20, 2011

  Slank in hit en sväng, via söndagsbilden och hittade fotot på denna svarta sötnos! Gissar att vovven är betydligt större idag?!

  Ljuvlig damm och trädgård dina föräldrar verkar ha… jag förstår att du drömmer om våren, när du har sådana bilder att ”sukta” till. 🙂
  /helena

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.