fredag, september 3, 2010 3 0
Vakre hjem
Idag ska ju det nya numret av Vakre hjem komma ut och den brukar finnas på Ica Focus som ligger nära där jag bor, så jag traskar glatt ner för att köpa mig ett nummer. Snopna jag fick traska hem utan tidning, de hade inte fått den än, men men, fick med mig lite blöjor och annat nödvändigt.
Den här mysiga bilden hittade jag på Vakre Hjems hemsida, ett av de finaste barnrummen jag sett. Nu har ju jag en pojk, men man kan ju göra en lite pojkigare variant av detta rum.
Tog en sväng förbi Blomster affären på vägen hem och köpte denna lilla båge med hjärtan på tråd, lite gullig. Satte den i en liten ljuskopp av fattigmanssilver.
Nu ska jag dricka en 2:a omgång med kaffe så jag piggnar till lite och kan med och visa nunan på stan, ska nämligen ner till NK och klippa mig kl.15, ska bli SÅ SKÖNT. Barret är riktigt risigt i topparna så det får allt åka av en bit, sen har de världens goaste massagestolar i tvätten som gör att jag gärna går just dit.
Tjingeling!
0
3 Comments
 • Härligt hemma
  september 3, 2010

  Håller med!! Jag har oxå sett den bilden i något sammahang och den är UNDERBAR!!!
  Kramar Madeleine

 • Lantligt i smultronbacken
  september 3, 2010

  Här hemma får vi den ca en vecka efter att den släpps, tyvärr. Det tar tid att få den till Sverige sa de när jag frågade. Så den kommer väl förhoppningsvis med tidningarna på Tisdag eller Torsdag till veckan

  Kram

 • Vita huset 28
  september 3, 2010

  Åh bara älskar hjärtan på tråd 🙂
  Hoppas håret blev bra och att du njöt av massagen. Snopet att tidningen inte fanns.

  Missa inte min utlottning
  Ha en skön helg
  Kram Camilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.