lördag, september 4, 2010 5 0
Gamla regplåtar
Har klickat hem ett par gamla ruffa regplåtar som kom med posten igår, snygga va? Det är vad jag tycker iallafall. Har inte hunnit placera dem på sina platser ännu, ska fundera lite till.
De är ju lite på tapeten nu och jag är lite svag för trender får jag väl erkänna, men såklart tycker jag ju att de är döcoola!
Den ena är i creme och grönt..
..den andra i rå plåt och rött, me like!

 

Var ju och klippte mig igår, SÅ SKÖNT! Fick underbaraste skalpmassagen i den goa massagestolen, sen åkte det av lite på längden. Jag har ingen avancerad frisyr precis, bara raaaka långa längder, har det mest i tofs ändå. Är ganska praktisk och bekväm av mig, dessutom är ju den lille ganska duktig på att slita i håret när man har det utsläppt, aj aj.
Lite goa produkter från Nuxe fick jag med mig hem oxå, de har så härliga grejer. Köpte en concealer i lite rosa ton som ska dölja blått under ögonen, I need it badly kan jag säga, sen en hand och nagelbandskräm som är kanon. Fick en lite necessär med lite blandat i på köpet, alltid kul med presenter.
Nu ska vi strax iväg ner till Fjärås och gå på den årliga staffeträffen, japp det är vår hund som är av den rasen, Staffordshire bullterrier. Jag är galet förälskad i dessa små ”grisar”, speciellt i min egen lilla prinsessa Ebba.
Soliga höstkramar på er!
0
5 Comments
 • Lantligt i smultronbacken
  september 4, 2010

  Läckra skyltar. Gillade också den gröna massor

  Kram

 • Lantliv i Norregård
  september 4, 2010

  Hej!
  Kanonfina skyltar!! Vill ha;o)

  Ha en bra Lördag!
  Kram Malin

 • Vita huset 28
  september 4, 2010

  Hej jättefina skyltar, jag är också svag för dessa o följer väl trenden, men har inte klickat hem nån än tyvärr.
  Va skönt de lät hos frissan 🙂
  Ha en skön lördagskväll
  Kram Camilla

 • Skogslyckan
  september 4, 2010

  Den rödvita skylten var kanonläcker.
  Härlig söndag önskar jag dig!
  Kram Pia

 • Härligt hemma
  september 4, 2010

  Underbara skyltar, är oxå sugen på en men har inte kommit till skott än;). Nuxe är underbart mitt absoluta favoritmärke :))) Deras rebgöring med persika och honug yeeeha. Och för att inte tala om ansiktskrämen :))
  Ha en skön kväll!!
  Kramar Madeleine

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.