måndag, september 27, 2010 4 0
Todiloo..
..tog en liten paus från blogg och annat ett par dagar och åkte ut till mamma & pappa på Hönö. Kände att jag behövde vila lite, få god mat serverad och hjälp med att roa min lille =).
Sambon fick vara hemma med vovven Ebba och mysa.
Har monterat ihop den fina bilen som Valentin fick av mina snälla arbetskamrater i födelsepresent, visst är den häftig?! Ok, han är lite för liten ännu (7 mån) men det går ju så fort så man kan lika gärna förbereda =).
Tack söta ni för för styrkande kommentarer om att saker och ting går över när det gäller de små, vällingtips mm. Vi har ju börjat med välling sedan ca 1,5 månad tillbaka men han har bara druckit upp det ca 10- 11 gånger :(. Han tar ju inte napp och knappt flaska (vatten till maten går bra).
Äh vad fasen, man får kämpa på som alla andra. Det är ju ändå så himla värt det, barn är ju den största kärleken i livet!
Kram
0
4 Comments
 • Vita huset 28
  september 27, 2010

  Hej ja de är bara o kämpa på när det gäller småbarn, det fixar sig tillslut o då undrar man va de va man oroade sig över. Min lilla ville inte heller ha napp eller flaskan, men vi kämpade på o nu älskar hon sin napp 🙂

  Va fin bilen är, vart kan man köpa en sån? Kan man väl ha till en tjej också, den va ju såå snygg 🙂

  Kram Camilla

 • Härligt hemma
  september 27, 2010

  Vilken fin bil!! Vad snälla arbetskamrater du har :)) Ja min minsta vägrade flaska och jag ville gå på partaj.. men icke ;). Men när ammandet var över så gav han med sig efter ett tag,okej då jag tar väl den här skiten sa han till sist ;)…. Och nu älskar han välling…lite väl mycket för en tvååring!!
  Skönt med en helg hos föräldrarna 🙂
  Sköt om dig och ha inte för höga krav på dig själv, ta en dag i taget för det löser sig :))
  Kramar Madeleine

 • Skogslyckan
  september 27, 2010

  Häftig bil, ser gammaldags ut.
  Kram Pia

 • Lilla Blanka
  september 30, 2010

  Hej Catta!

  Jättesöt bil!!!

  Mmm Hönö är mysigt, även denna årstiden, tycker jag 🙂

  Kram
  Mia

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.