söndag, maj 9, 2010 0 0

God dagens,

idag känns det lite trångt i min lägenhet, skulle vilja ha ett rum till. Ha ha, och vi som precis har flyttat till en mindre lägenhet, och varför då? Jo, vi bodde tidigare i en 3:a med kammare på 108 kvm. Den var jätte fin, äldre stil mitt i Lorensberg nära Götaplatsen, men den var väääldigt dyr. Vi vill nämnligen flytta till hus så småningom och då behöver vi spara lite mer pengar till en kontantinsats.

Nu har vi alltså knött ihop oss i en 2,5 på 65 kvm, den är ganska charmig men det är lite trångt för mina stooora möbler. Har fått göra oss av med en del kan jag säga, hade ju ett gästrum och ett arbetsrum tidigare, de möblemangen finns ej kvar.

Tanken är att vi bara ska bo här i max två år, tills lilleman behöver ett eget rum. Man får bita ihop och tänka på att det blir bättre i framtiden. Hade varit kul om ni ville följa med på våran resa mot ett hus, under tiden ska jag försöka bluda på lite intressanta inredningsinlägg från denna lilla lägenhet.

Måste säga att jag är väldigt lycklig över att jag fick plats med detta pampiga skåp iallafall, finns är det vackert?
0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.