SNYGGASTE TRENCHEN

måndag, oktober 2, 2023 2 0

Innehåller annonslänkar

Skulle bara in till stan för att byta en tröja för Valentin men passade på att spana in lite fint i butikerna och jag fastnade speciellt för denna trenchcoat från Aimn (här) i återvunnet material som dessutom är vattenavvisande. En perfekt Gbg-rock helt enkelt och just trenchcoat är ju höstens it shit-plagg! Älskar denna chokladbruna färg också, men finns även i beige & svart. Lite gött oversize och riktigt fin i snittet, tips tips!

Sprang på dessa otroligt snygga hybridboots på Arket också (här), vill ha! Torr och varm om fötterna och cool på samma gång, gillar man ju, finns i svart också.

Ska rota fram alla höst och vinterplagg nu, och packa ner det mesta av sommaren. I helgen stog jag faktiskt med dunjacka på mig och kollade på Valentins match, kändes tidigt men det blåste halv storm så var riktigt gött att vara påpaltad. Och nu går det fort med både mörker och kyla så lika bra att vara förberedd.

Har ni börjat ta fram vinterplaggen än?

KRAM

0
2 Comments
 • Sofie
  oktober 3, 2023

  Hej, så snygga och praktiska skor. Tack för tipset. En annan fråga, Ska till Göteborg på fredag med dottern, 14år. Tips på ställen att besöka? Äta lunch på? Ska se mamma Mia på kvällen 😊
  Tack för fin blogg och hoppas du trivs på nya jobbet!

  • Catta
   oktober 7, 2023

   Hej Sofie,

   Ber så hemskt mycket om ursäkt för sent svar, nu har ni ju redan varit här i Götet och jag hoppas ni hade det fantastiskt! Mamma Mia är underbar tycker jag, hoppas ni tyckte det med 🙂

   Tack för fina ord!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.