DAGENS

lördag, oktober 7, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Oktoberlördag och jag har tagit fram ullkappan, eller ullmix som den här vita kappan från Uniqlo är gjord av (här), gillar den jättemycket. Byxor från Åhlens (i butik) och tröja likaså (här).

Här har vi soft lördag, Inez är i Falköping på träningsläger och vi har kollat på sonens match tidigare idag. Utöver det har jag varit i Frölunda i en butik för ett kommande samarbete och på eftermiddagen blev det en promenad till havet. Nu är det höst på riktigt i luften och graderna går stadigt neråt.

Jag känner mig trött och sliten, precis som mitt hår haha, har inte klippt mig sen maj.. helt galet! Blir så stressad av tanken på att hinna med ett frisörbesök med tanke på hur otroligt mycket jag flänger varje vecka, behöver minst en ledig dag till i veckan, pjuh!

Livet är otroligt intentivt och det är både roligt och jobbigt, om några år blir det lugnare igen, när barnen är riktigt stora. Men jag vill inte heller tänka så utan njuta av den här tiden när de ff är relativt små, och jag är tacksam över att de väljer idrott så det är bara att ställa upp och köra och flänga på matcher och cuper nästan varje dag. Vi får mysiga stunder att prata i bilen om inte annat 🙂

Säkert många av er som är i samma sits, eller har varit, och jag gissar att man kommer sakna det nåt oerhört när det är över så jag försöker verkligen njuta!

Hoppas ni har en fin helg, imorgon ska jag på höstmarknad på Hönö, ska bli så roligt. Sonen spelar match i Alingsås men mannen åker själv med honom, ibland får jag hoppa över för att få tid att umgås med min mamma ute på ön, och förhoppningsvis träffa lite vänner också. Pappa och bror med för den delen 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.