SKINROLLER

söndag, oktober 29, 2023 1 0

Innehåller annonslänkar

För ett tag sen fick jag hem ett kit med produkter från Skinroller som jag nu provat under en tid och som jag tycker är helt fantastiska!

C-vitamin är ju verkligen it shit-ingrediensen för mogen hud och det ger ett otroligt glow, otroligt!

Jag blir snart 42 år och min hy är bättre än någonsin, inte lika fyllig som när jag var yngre kanske men den känns rik och återfuktad med hjälp av alla bra grejer jag givit den de senaste åren. Har ett par favoritmärken när det kommer till hudvård och nu lägger jag till ett till på listan, för Skinroller har verkligen lyckats! Jag är riktigt kräsen när det kommer till konsistens och doft men här får de 10 av 10 möjliga på båda, sååå ljuvliga produkter.

Dålig bildkvalitet men i kitet ingår följande produkter:

Radiant C-Power Foam ansiktsrengöring

Radiant 15% C-Pro Vitamin CBE Serum

Brightening & Glow Pads – 60 st

Lystergivande Vitamin C Mist -Ansiktsvatten 100 ml

Vitamin C Brightening & Glow Cream – 50 g

Och alla dessa produkter finns att köpa i ett prisvärt kit här.

Finns även ett kit med bara serumet och krämen här. Fantastisk duo som jag verkligen rekommenderar.

Sen finns det otroligt många fler kit och gåvoset för alla hudtyper/behov, här.

Just nu har Skinroller dessutom en kampanj där de som blir medlemmar får 30% rabatt vid köp över 499:-, ni hittar erbjudandet och alla produkter hos Skinroller här.

Med det tipset önskar jag er en fortsatt fin söndagskväll, hoppas ni haft en fin helg. Själv blev helgen inte som jag tänkt mig pga migrän, inte klarat av att göra speciellt mycket, så himla tråkigt men hoppas kommande vecka blir smärtfri..

KRAM

0
1 Comment
  • Cilla Pe
    november 15, 2023

    Hej, läste ditt inlägg om migrän den 18 april 2019 och är nyfiken hur du mår idag? Ser i detta inlägg att du haft migrän.
    Jag är ungefär där du var 2019, Saroten o Candesartan och de kikar lite på botox. Mår du bättre idag?
    Mvh Cilla

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.