HÖSTLOV

lördag, oktober 28, 2023 1 0

Innehåller annonslänkar

Blazer // Tröja // Byxor slutsålda (liknande här) // Skor // Väska

Hej på er!

Jag hänger verkligen inte med, vips så gick vi från sommarlov till höstlov och jag fattar ingenting. Sen jag började nya jobbet har veckorna rusat i snabbare takt än någonsin! Så imorgon är det väl jul haha.

Hösten är här på riktigt och det blir mörkare och kallare undan för undan och inatt drar vi tillbaka klockan till vintertid, eller normaltid som det egentligen är. Usch inte alls sugen på mörker vid 15-16..

Men men, får tänka på adventsbelysning och annat mys så blir det nog bra.

Höstlovet är igång för mina och alla andra kids i vårt avlånga land och här har vi inga större planer då vi båda päron jobbar som vanligt, eller jag kommer kanske jobba lite hemma och så men inte ta någon dag ledigt. Hur gör ni?

Nu ska jag iallafall ut i trädgården och ta upp mina dahliaknölar som jag inte hunnit än, de blommar än men snart kommer frosten och då är det försent att rädda dem. Hoppas ni har en fin helg!

KRAM

0
1 Comment
  • Sofie
    oktober 29, 2023

    Vilken fin blazer! Hur är den i storlek?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.