FAVORITER JUST NU

lördag, augusti 5, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Min vän Nina hade på sig denna kjol i skimrande silver när vi åkte till Båstad och jag var bara tvungen att klicka hem en likadan! Kommer från Kappahl och finns här. Skön och så himla fin i böljande plisserad trikå. Ett perfekt go-to-plagg.

Jag har egentligen inte råd att shoppa nu när jag inte har något nytt jobb än, men hade 25% på valfri vara och 50 sek i bonuscheck så kände ändå att jag kunde motivera ett köp på 250:- 😉

Blev väldigt frestad att shoppa mer då höstnyheter trillat in hos Kappahl i form av mysiga stickade cardigans etc, alltså blir ju SÅ sugen! Speciellt eftersom vi har mer höst än sommarväder.. men ska sansa mig, har ju en resa till Köpenhamn och en till Italien framför mig så måste hushålla med min lilla kassa.

Börjar känna liiite stress inför jobbletandet nu, är inne i ett par rekryteringsprocesser och hoppas på ett jobb som verkligen skulle passa mig tror jag. Inom ekonomi som är det jag jobbat mest med, känns som ett säkert kort så får vi se hur det blir med mina kreativa drömmar. Allt har sin tid, eller hur?

Eftersom vi har det ostadiga väder vi har blir det mycket hemmahäng, sonen är ju i full gång med fotbollen igen också så vi är lite låsta i och med det, och perfekta sysslan blir att rensa skåp och rå om sig själv med goa skönhetsprodukter.

Mina topp 7 skönhetsfavoriter just nu är följande:

Xlash Pro Eyelash Serum

Xlash Wide Eyes Volymizing Mascara

Xlash Awakening Eye Gels

Inte hunnit använda så länge än men jag är redan såld, underbara produkter och just nu har de sommarrea med 25% på allt, så passa på om ni är sugna. Extra gåva på köpet också.

Mantle The Dream Hair

Som ni kanske vet så älskar jag Hello Mantle och har flera produkter från dem som jag använder flitigt, hårmasken är min senaste produkt från dem och gör håret silkeslent och så återfuktat, mannen som älskar att ta i mitt hår har verkligen reagerat på hur lent det blir efter denna mask. Även hos Mantle är det sommarkampanj, 25% på allt här.

OPTMZD SKIN Vitamin C Day Cream Dark Spot Protector SPF 30

OPTMZD SKIN Glycolic Cleanser & Toner

Ett sprillans nytt märke som jag fick möjlighet att prova och som jag gillar otroligt mycket. Med mina hormonella problem som lätt ger mig pigmenteringar och torr och känslig hy så är jag noga med bra produkter för att undvika melasma-fläckar etc, som jag så lätt får. Så dagkräm med SPF och ingredienser som jämnar ut och ger lyster är prio för mig, och just vitamin C är verkligen en superingrediens som jag inte vill vara utan. Rengöringen fungerar även som toner OCH peeling, 3 i 1-produkter gillar man ju 🙂 Underbara nyheter på marknaden som jag verkligen kan rekommendera.

OPTMZDSKIN.COM

Maria Nila Cool Cream

Ja ni vet väl vid det här laget att jag har slutat färga mitt hår och det var 1,5 år sedan sist. En ganska frustrerande process att vänta på att det gamla färgade håret ska växa bort, har väl kommit ca halvvägs och den gamla färgade bruna nyansen har förvandlats till solblekt orange. Känns som en ofräsch kontrast till min kallare egna bruna hårfärg med grått stänk. Jag tycker alltså inte att orangea och röda toner är fult, utan kan absolut vara otroligt vackert, den är mitt tvåfärgade hår jag har problem med.

Därför är jag tacksam för s.k färgbomber, alltså hårinpackning med färgpigment, som kan neutralisera de orangea tonerna under processen. Min absoluta favorit är sedan länge Chroma Id Granite Bonding Mask från Schwarzkopf som är grön i tonen men som ger en kall brun ton på mitt röda. Nu har jag även Cool Cream från Maria Nila som ger lite mindre effekt men som jag ändå gillar, fungerar bättre på lite ljusare hår än mitt men ger även effekt på mitt.

Nu ska jag och Inez hem till vänner i Hällsvik och mysa, Valentin är i Falköping med laget för att möta Hammarby som är på träningsläger där. Han åkte buss från Serneke imorse och mannen åkte med en av papporna i laget för att kolla, så vi passar på att ha lite tjejmys.

Önskar er en strålande lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.