CHOKLADBRUNT -DAGS ATT BOA?

måndag, augusti 7, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Nej men alltså vad är det för deppigt väder vi har?! Stålgrått, ihållande ösregn och 15 grader i augusti vill jag icke ha.. känts mer som höst än sommar både i juli och augusti. Är så himla glad för vår vecka i Kroatien så vi fick lite värme iallafall.

Nåja, när vädret är som det är få man mysa inne och jag rotade minsann fram ett par goa bruna kuddfodral i mjuk bomull från vinden (finns snarlika här), så kul att fynda i sina gömmor. Hade väl dessa framme sist för ca 8 år sen kanske, men nu är jag sugen på brunt, väldigt faktiskt. Riktigt chokladbrunt är härligt i inredningen tycker jag, vad tycker ni?

Prydnadskudde // Bricka // Träram // Vas // Tavla // Vinöppnare // Kapsylöppnare // Ljuslykta // Ljuslykta // Örngott // Pläd // Linneservett

Ikväll har jag och Inez varit på bio och sett Barbie och vilken grym film! En feministisk humorexplosion som någon beskrev den, som slutar med att Ken tillslut får lika mycket inflytande i Barbieland som kvinnor i den riktiga världen. Viktiga budskap och om patriarkatet som råder i världen.

Har ni sett den och vad tyckte ni i så fall?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.