SYRENRIS & TT

söndag, mars 19, 2023 0 0

Trots ganska grå dag har det känts som vår i luften, milt och en massa fågelkvitter. Det finns hopp om det! Så jag cyklade iväg till en glänta i skogen där det växer massor med syrenbuskar och knipsade av tre stora kvistar som jag tog med hem och satte i vas. Gjorde det med ett par kvistar från trädgården och jag fick dem faktiskt att slå ut i blom!

Glömde fota, så hoppas dessa också slår ut så ska ni få se 🙂

Ska snart ta ner lite påskpynt från vinden och sätta i kvistarna, tillsammans med lite nypysslat.

Lite nytt till garderoben har hittat hem också och jag fick många dm på instagram igår när min fluffiga tröja skymtade i stories. Fattar varför för den är SÅ himla fin.

Lovis heter den och kommer från Twist & Tango (här), fast jag köpte min på Åhlens (här) där jag hade ett personligt erbjudande som gav 25% på valfri vara. Perfekt att använda på lite pricy plagg som detta.

Tröjan är gjord av 78% alpaca-ull och det är ju det härligaste materialet som finns tycker jag, kliar ingenting och skonsamt mot känslig hud och allergiker. Blir inte noppigt heller, eller knappt iallafall, och det är varmt och skönt 🙂

Twist & Tango har varit en stor favorit sen några år tillbaka, både för design och bra material. Jag köper hellre färre lite dyrare plagg som jag verkligen vill ha, än fler billigare plagg som jag tröttnar på snabbare. När jag var yngre var det kvantitet som gällde, nu är det kvalitet, för ja det hänger ofta ihop med priset.

Jeansen är från TT de med, precis som kepsen och solisarna.

Jaha, då var den här helgen snart redan slut, det går alltid för fort tycker jag. Sonen är i Stockholm och spelar fotboll mot Hammarby och kommer hem ca 22 ikväll, Inez har spelat handbollsmatch mot Sävehof som jag skjutsade till och hejade på, sen har jag hunnit med lite trädgårdsfix också. Klippte färdigt äppleträdet och har också klippt ner vår stora klätterros.

Och igår hade vi en kväll för oss själva jag och maken, det händer typ aldrig så det var ju himla mysigt, Inez var på tjejhäng med övernattning och sonen är som sagt i Sthlm så jaa, plötsligt händer det 😉

Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.