VÅR & PÅSKLÄNGT!

torsdag, februari 9, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar till Nordic Nest

Det här med att jobba 5 dagar i veckan istället för 4 knäcker mig lite just nu, att missa dagens ljusa timmar och inte ha nån tid för kreativitet på samma sätt som förr. Usch näe vet ni vad, jag är inte gjord för att jobba fulltid på kontor. Dags att komma på vad jag ska bli när jag blir stor! Blir 2023 året då jag byter bana.. hm jo kanske det faktiskt.

Att inte kunna fånga dagsljuset på vardagarna, även om det blir ljusare på eftermiddagarna, får mig att längta ihjäl mig till våren och faktiskt påsk! Påsken är en så härlig högtid tycker jag, inte för den religiösa biten utan för allt färgglatt piff och pysselsuget jag alltid får.

Påskliljorna av äggkartong och papper som hänger i kvistarna ovan är en favorit. Så enkla att göra och så fina tycker jag. Ska nog göra en exakt likdan bukett i år, där i maffiga ballong-vasen. Rea på den hos Nordic Nest nu btw, här.

Älskar verkligen den vasen, men skulle absolut vilja utöka vasgarderoben med den här vackra i klarglas också.

Såg att påsknyheter redan nått butikerna och haren från DBDK finns i bl.a vitt och brunt hos Nordic Nest, här.

Längtar också tills tulpanerna poppar upp i trädgården, speciellt Queen of Night som är finast av de alla enligt mig. Här i fina ljuslyktan/vasen Tokyo som finns i två olika storlekar här.

Och solljuset.. när det strömmar genom hela huset.. DET längtar jag till!

Tills dess fortsätter jag tända ljus om kvällarna, ljusstaken Twiggy är den maffigaste jag har, och så cool design. Även den på kampanj hos Nordic Nest nu, här.

Och rosenskäran, tänk när man kan knipsa in fång av den igen, så otroligt tacksam och lättodlad blomma. Och vasen Kolonn är min mest använda vas, perfekta storleken.Också på kampanj hos Nordic Nest, här.

Ja denna veckan är det kampanjvecka hos Nordic Nest, butiken som har allt och lite till när det kommer till vacker inredning och design.

Kampanjer denna veckan:

Servisen Dots från Scandi Living(10% extra för medlemmar på kampanjpriset), här.

Upp till 40% på muggar, koppar, termosar och kannor, här.

Upp till 40% på belysning, här.

Trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.