SUNNY SATURDAY!

lördag, februari 11, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Solen skiner och det är helg! Så underbart 🙂

Ska strax dra iväg och kolla på sonens match men först lite hemmafix och jobb. Passade på att knäppa ett par bilder när solen kikade in lite försiktigt i vardagsrummet efter att jag dammat och fixat lite. Behövs verkligen grundlig städning av hela vårt hem, hinner aldrig det riktigt känner jag, blir lite dutt här och där i vardagsstressen. Ja helgerna är lika hektiska de för det mesta haha. Äh, säger som det står på en broderad tavla hos morfar. Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete 😉

Coffee table books på marmorbordet, tillsammans med favoritljusstakarna som jag flyttar runt efter behag här hemma. Tröttnar aldrig på dem tror jag, finns på kampanj hos Nordic Nest för de som är sugna, här.

Även Ellos har grym kampanj i helgen, med bl.a 25% på vårt soffbord, här.

De har 25% på alla Ellos kollektioner och Ellos Home.

Både A Frame for Life och The Kinfolk Home har jag köpt på Artilleriet, som har ett fantastiskt fint utbud av kokböcker, coffee table books, magasin mm, här.

Nu ska jag sätta på mig ansiktet och byta om för att snart bege mig på fotbollsmatch. Ska prova ny mascara och fransprimer från Dashl som jag fick hem igår. Kommer troligtvis ett inlägg om det när jag testat lite. Köpte som kit här om ni är nyfikna. Jag älskar deras läppglans så vill prova mer från dem.

Ha nu en fab lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.