EN VÅR I DENIM

måndag, februari 20, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

2023 frossar vi i denim, gärna från topp till tå, och jag har hittat den skönaste skjortklänning i mjuk härlig bomullsdenim. Ett plagg att bo i denna vår och sommar, enkel att styla på flera vis.

Finns hos Kappahl här och finns även i mörkare blått jeanstyg.

Ett par kilklackar eller sneakers till denna i sommar blir snyggt, längtar tills solen når mina bara ben, trivs så mycket bättre när jag får lite gyllenbrun färg. Snaart kan vi sitta i vårsolen på altanen och få lite färg 🙂

Mockastövlar i brunt är helt rätt till denna klänning också tycker jag.

Tror att många av oss håller lite hårdare i slantarna i dessa tider med hög inflation, skyhöga elräkningar och höjda bolåneräntor. Det gör jag också, men liiite vårnytt vill jag unna mig, kan ju alltid sälja en del som jag tröttnat på i garderoben.

Behöver ni nya jeans kan jag iallafall tipsa om att just Kappahl har 25% på jeans t.o.m 28/2 och det gäller både dam, barn och herravdelningen, här.

Med det tipsat säger jag god natt för nu är det sent här.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.