BOOSTA KROPPEN & KNOPP

torsdag, februari 16, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Hjälp va dagarna rusar iväg, inget inlägg sen i söndags, men har faktiskt inte hunnit. Sen är jag så trött om kvällarna efter jobbet också så orkar inte mer än rodda med det man har som familj, som aktiviteter, mat, tvätt etc. Önskar jag hade mer tid till att blogga och jobba med mina sociala kanaler. Men det kanske kommer 🙂

Så underbart att vi är på väg mot våren nu iallafall, knappt två veckor kvar till första vårmånaden och ljuset har vi ju redan mer av så det är skönt. Men jag har verkligen varit supertrött och hängig länge nu så har införskaffat lite extra vitaminer för att hjälpa kroppen på travet, behöver boostas inifrån och ut.

Beställde hem lite blandat från Bodystore, från varumärket Vitaprana som jag blivit rekommenderad. De har även en del livsmedel som kakao, valnötssmör, kokosolja etc i sitt sortiment. Recept på min raw balls kommer längre ner.

Vitaminerna jag beställde är Vitamin B Complex, som ger dagsbehovet av alla B-vitaminer, jag har har kronisk brist på bl.a b-vitamin pga tarmsjukdom etc så behöver fylla på med extra och jag måste blir bättre på det igen efter att ha slarvat länge.

Sen provar jag Selenium, innehåller alltså selen, som bidrar till normal funktion av bl.a immunförsvaret och köldkörteln. Tänker att jag kan hjälpa min köldkörtel lite trots att den är ur funktion och är beroende av levaxin livet ut (jag har alltså hypotyreos).

Och eftersom det var så bra rabatt på dessa produkter nu (30%) vid köp över 300:-) så passade jag på att beställa Collagen Beauty Powder, som innehåller bl.a innehåller hyaluronsyra och C-vitamin. Ja men varför inte tänker jag, gott är det iallafall och säkert nytta också 🙂

Chokladbollar 2.0

2 dl ekologiska havregryn
7 st färska dadlar
3 msk kallpressad, rå kokosolja
0,5 dl kokosflingor
1 krm vaniljpulver (eller en vaniljstång)
1 krm salt
1 msk kakao
kokosflingor (att rulla i)

Receptet är taget från Foodpharmacy och de är supergoda!

Är ni sugna på lite kosttillskott och andra goa grejer från ett varumärke med holistiskt hälsotänk så passa på nu när de har kampanjen som ger 30% vid köp över 300:-, här.

Gäller t.o.m 26/2.

Nu ska jag ut med Ole på promenad, våra vänners lilla vovve som jag ska passa ikväll när de är på hockeymatch. Så himla mysigt att få låna honom ibland, kan inte vara utan hund..

Kram på er.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.