STOL-DILEMMA

lördag, januari 28, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hello lördag!

Har ett litet dilemma som ni gärna får hjälpa mig med om ni har några tips 🙂

Jag fullkomligt älskar våra nya köksstolar från Ikea men problemet är att jag så himla gärna skulle vilja ha samma eller liknande till vardagsrummet! På bilden ovan testar jag Ikea-stolarna till matbordet i vardagsrummet och gillar dem supermycket där så jag funderar på att köpa 2-4 st till och byta från köket och hit.

Men då behöver vi 4 nya stolar till köket för att ha precis samma där kanske är lite tråkigt ändå. Hittade superfina enkla från Mio som ni ser nedan till höger, sen har jag länge suktat efter de till vänster från &tradition/Nordic Nest.

Vilka ska vi välja?! Har ni tips på liknande i samma stil så please tipsa mig 🙂

In Between stolar // Harry stol

Nu måste jag skynda mig att hämta Inez på handbollen innan jag tutar iväg på sonens match på andra sidan stan, wiii så fullt upp det är hela tiden! Och ikväll ska vi på Stefan Andersson på Kajskjul 8 och jag bara hoppas vi hinner dit i tid 🙂

Önskar er en lovely lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.