HEARTBEATS FRÅN EDBLAD

söndag, januari 29, 2023 0 0

Reklam / annonslänk

Att få göra sig lite fin!

Ja igår lördag blev det lite galej för mig och maken, vi var på Kajskjul 8 och kollade på Stefan Anderssons show Made in China som var så otroligt fantastiskt bra så gjädjen från gårdagen sitter kvar idag med. Så himla proffsigt och Stefan har ett fantastiskt sätt att berätta historia på tillsammans med hans otroliga musik, wow säger jag bara.

Go Göteborgshumor på det, alltså älskar goa göbbar från Götet!

Så kul med tillfälle att klä upp sig och jag hade dessutom ett nytt halsband att inviga, ett guldhalsband från Edblads nya kollektion.

Halsbandet heter Heartbeats och jag älskar designen på detta, skulle vilja ha både örhänge, armband och ring att matcha med. Finns även i silver.

På mig har jag en skjortklännig från Shesize som är en favorit sen i somras, ett säkert kort att alltid känna sig snygg i. Perfekt att piffa med vackra smycken till.

Det var jag, mannen, min bror med flickvän, svärmor och mamma som var på showen, en fin generös julklapp från min kära mor.

Upplevelser är väl bästa presenten ändå 🙂

Ja nu är helgen snart slut igen, den har gått i rasande fart som vanligt. Igår spelande sonen matcher på Norska Stabaek och Hammarby från Sthlm så det var fullt upp borta på Serneke arena och vi kom faktiskt lite sent till kvällen som startade 18 på Kajskjul, men ändå i tid till förrätt och showstart. Pjuh!

Blev vinst i båda matcherna för våra blåvita killar så helt underbart verkligen, Hammarbys 13-åringar är bäst i Sverige så att slå dem var en riktigt go känsla för killarna, kul för akademin.

Idag har Inez spelat två handbollsmatcher som vi tittat på och även där blev det vinst i båda matcherna, nöjda glada tjejer som fått till så bra spel och utvecklats så fint tillsammans. Lagidrott är livet alltså.

Nu ska jag hämta Inez som är kvar i hallen för snart vänta 1,5 timma gymnastik för henne, ingen rast ingen ro ingen vila haha.

Hoppas ni har en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.