NEUTRALER

lördag, januari 14, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Ljusstake // Doftljus

God kväll lördag!

Nu smattrar regnet mot rutorna här på Hisingen i Göteborg.. igen ! Ja herregud som det regnat det senaste, blötare än blötast ute. Fast vi hade faktiskt lite solglimtar och uppehåll i förmiddags, man får vara glada för det lilla här.

Jag och Inez tog en snabb tur till stan, hon fyller år snart så hon ville kika lite och prova lite kläder, sen kommer jag välja lite vad jag tror hon blir glad av. Börjar bli svårt att köpa kläder utan henne nu, stilen är mer bestämd och det är svårt med passform på byxor etc då hon är lång men tunn, så i stort sett alla byxor som passar på längden är alldeles för stora på bredden. Därför behöver vi åka och prova ut lika olika modeller och kan inte bara klicka hem på nätet. Tröjor är väldigt mycket lättare.

Så en sväng på stan och en sväng genom Trädgårdsföreningen och Palmhuset också. Såg att de håller på att resa i jorden för vårplanteringar, åh vad jag längtar till vår nu.

Bjuder på några helt oredigerade kamerabilder, har slutat bry mig om att försöka få till perfekta bilder och faktiskt så tycker jag de flesta är finast som de är, så länge ljuset inte är för dåligt. Kameran tar fina bilder, nog mer personen bakom, aka jag, som är problemet isf. Borde kanske ta en kurs?

Älskar hursomhelst de neutrala tonerna här med vägg, soffa, matta och gardiner i offwhite & beige. Blir lugn av det som bas.

Älskar postern med Brigitte Bardot & tax i svartvitt, så mysigt print tycker jag, finns hos Desenio här. Soffan heter som ni kanske vet nu Luca och kommer från Melimeli, tycker ff den är superfin, men vi vill ha större soffa har vi kommit fram till.

Gardiner från Gotain, ett varumärke som syr upp gardiner efter exakt önskade mått om man så vill, precis som mina som är heeelt perfekt måttanpassade till vår takhöjd. Såg att Åhlens tagit in märket.

Väggfärg Kalk från Lady Jotun, golv White Truffle från Byggmax.

Doftljuset från Gilda Liljeblad har en så otroligt lyxig och fräsch doft och även om det har lång brinntid så snålar jag på det för att jag inte vill att det ska ta slut för snabbt. Tände det idag när övriga familjen var iväg på idrott och medan jag dammade med hög musik, en skön stunds egentid 🙂

Och apropå Gilda så är ju det mitt favorit-hudvårdsmärke som jag använt i flera år nu, har hittat 100% rätt i hudvårdsdjungeln och snart tänkte jag skriva ihop ett nytt inlägg om min hudvårdsrutin och vilka produkter jag inte vill vara utan. Vill tipsa redan nu om att det är 50% rabatt på Skincare Trial Kit just nu, perfekt om ni är sugna på att prova deras produkter men inte vill köpa full size med en gång. Det finns två olika prova-på-kit, bägge med 6 olika produkter. Det ena är för torr och känslig hud med mycket näring och fukt, Moisture Essential Trial Kit. Det andra för mogen hud med hudföryngrande ingredienser, Healthy Age Essentials Trial Kit.

Berätta gärna för mig om vad ni tycker om produkterna om ni provar. Har tyvärr ingen rabattkod att erbjuda er för produkter med ordinarie pris men man får 10% rabatt vid registrering av nyhetsbrev, alltid något!.

Ha nu en fortsatt fin kväll, här blir det handbollskväll med Sverige – Cap Verde!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.