DESIGNREA

fredag, januari 6, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Karaff // Glas // Kaffepress // Servettringar // Brödkorg // Saltkar med sked // Skål trippel // Serveringsset // Termos

Snön yr kring huset och jag sitter i morgonrocken framför datorn med en kaffe. Inget mysigt väder alls att gå ut i så här är det slow morning de luxe.

Spanar reor och nyheter om vartannat, en sida av mig vill vara kvar i vintermyset med alla juldekorationer ett tag till, andra sidan vill slänga plocka undan rubbet av tomtar, stjärnor och annat och fylla hemmet med krispiga tulpaner och gå mot vår.

Julen är guld och mässing för mig, men våren är silver så jag skrollar bland vackra ting från favoriten Georg Jensen, Nordic Nest har absolut den bästa designrean tycker jag och det finns tillfälle att göra fina fynd av tidlösa ting till hemmet.

Till Nordic Nest mellandagsrea.

Nu ska jag byta om och sätta fart på dagen här, ska träffa min vän Caroline i stan en sväng, det blir mysigt 🙂

Ha en fin trettondag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.