VÄLKOMMEN OKTOBER!

söndag, oktober 2, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Djup tallrik // Bordstablett // Gryta // Kanna // Linneservett (liknande)

Hej på er!

Ett tag sen förra inlägget, men det berömda ”livet” kom emellan, det är så mycket nu att jag inte ens har tid att sortera mina egna tankar. Livet känns övermäktigt emellanåt, även om det handlar om angenäma ”problem” som körningar till idrott, hinna med hunden, möten, information via appar, mail och mess osv. Att vara kronisk sjuk på toppen av detta är fasen inte lätt att hantera, det får liksom inte plats i schemat och jag blir allt sämre.

Men nog om det..

Vi har hunnit glida in i oktober och även september också är en höstmånad så känns det som att när oktober kommer är det höst på riktigt och det känns både mysigt och lite dystert på samma gång.

Soppornas tid är här och jag älskar soppa, ska göra en massa olika goda soppor, med smarrigt bröd till. Enkelt, nyttigt och går fort att göra. Ovan ser ni en morotssoppa som blev mumsig, till det grovt vitlöksbröd i ugnen.

Vi har haft turen med många fina dagar i september, perfekt mellansäsongs-väder där man kan klä sig i blazer och andra lite varmare plagg men ändå slippa dunjackan och mössan.

Så glad i min fina blazer från &other Stories.

Svart topp och tights med blazern över blir perfekt till jobbet, eller när som, bekvämt och snyggt på samma gång. Stövlarna från Arket är fantastiska och jag som har behov av stödstrumpor kan dölja dessa kanonbra i stövlarna, därför är höst och vintermode tacksamt, på sommaren när man mest går i flipflops blir det knepigt med stödstrumpor hehe.

Den stickade tröjan är en favorit från Arket, förra årets säsong, BOR i den. I år finns en liknande i just alpaca-mix och i liknande ton men annan modell, här.

Leggings gamla, men liknande skinande finns här.

Jag brukar visserligen inte gå klädd såhär på hundpromenader men orkade inte byta om till träningsstället direkt efter jobbet så fick vara lite piffig där bland vassen där jag passade på att knipsa mig en helgbukett 🙂

Helgens aktiviteter, lördagen bestod av handbollsträning, fotbollsmatch och sen damernas handbollsmatch där Inez och hennes lag var med på inspringet och hade uppvisningsmatch i pausen.

Idag på morgonen hade Inez match som vi varit och kollat på och nu är hon kvar och kollar på sina kompisar i andra laget. Jag ska ta Ebba på en andra promenad efter lunchen strax.

Ja hörni, det är fullt upp som sagt och det är hur roligt som helst med barnens idrott men det är tidskrävande och vi som har hund också så blir det ingen tid över till att göra annat egentligen.

Men efter Ebbas andra promenad ska jag ut till Hönö för höstmarknad en liten sväng, det vill jag hinna med. Även om vi egentligen behöver röja alla sängar, tvätta och storstäda. Men som det står på en tavla hos morfar -”Bättre lite skit i hörnen än en rent helvete”, eller vad säger ni? Hihi.

Önskar er en fortsatt fin söndag!

KRAM

0
2 Comments
 • Tina
  oktober 3, 2022

  Snyggt, vilken storlek har du på blazern?

  • Catta
   oktober 9, 2022

   Ursäkta sent svar! Jag har 34 på min.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.