HOME

lördag, oktober 29, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Undra om det kan bli gråare väder är vi har här i Götet just nu, så trist. Absolut vackert ute med alla höstfärger, men det blir sååå mörkt och dystert inne.

Hade tänkt fota ett par samarbeten med det är så dåligt ljus så jag gav upp.

Inte haft så mycket tid till det heller, hade en lunch bokad på stan idag, min kära vän Carro är hemma från Sthlm i helgen och det var länge sen sist. Sen har det varit idrott för barnen i vanlig ordning på förmiddagen, både handboll och fotboll. Full rulle mao.

Magiskt doftljus från Gilda Liljeblad.

Flyttar runt lite saker här hemma och känner mig för, längtar SÅ tills vi ska köpa ny soffa, och köksstolar. Har behövt prioritera annat och så vill jag känna mig säker på valet. Det är ju en investering man gör tänker jag, så vill inte förhasta mig så man tröttnar redan om ett par år. Men större soffa vill vi verkligen ha.

Och stolar med bättre kvalitet än de vi har från Jysk i köket.

Så nu medan övriga familjen är upptagna med annat ska jag skrolla igenom hela sortimentet hos Soffa Direkt som har så rackarns fint utbud och dessutom kampanj nu med upp till 40% på en massa snygg inredning här.

Med det tipset önskar jag fortsatt fin lördagskväll! Tänk att inatt ställer vi om till vintertid!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.