EN SISTA TID

tisdag, oktober 25, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Skor // Tights // Jacka

Oktober går mot sitt slut jag undrar hela tiden hur tiden kan gå så snabbt.. kanske är det extra jobbigt att den går fort eftersom vi står inför ett jobbigt beslut, nämligen att låta vår älskade Ebba somna in. Hon är 14,5 år gammal och de senaste månaderna har hon ganska tydligt visat att hon är färdig med livet och sorgen bryter ner mig känner jag. Så det är en jobbig tid för hela familjen.

Vi försöker njuta av tiden vi har kvar och göra den så fin som möjligt, ett långsamt farväl.. ska vara tacksamma över det känner jag. Att vi kan låta det ta lite tid, att det inte kommer plötsligt. Sen kommer sorgen efter henne vara oändlig ändå såklart.. Vår högt älskade tant, vår första bebis, barnens bästa vän, vårt lyckopiller och stora trygghet och lugn.

Ingen tid är bokad än, men det handlar om veckor, inte mer..

Mysiga promenader i skogen och vid havet med henne är bland det bästa jag vet och jag är glad att vi hann med kvalitetstid med henne i helgen, emellan alla aktiviteter osv. Att hinna med sin pälskling under denna intensiva period med barn som håller på med så mycket idrott och arbeten som inte tillåter hund är allt annat än lätt. Man slår knut på sig själv och vi har insett att efter Ebba får det dröja lite tills vi skaffar hund igen, en valp skulle vi aldrig hinna med nu. Ebba har haft riktiga guldår med oss och vi har haft mycket tid för henne men just nu är det utmanande att hitta den, men tack och lov har vi svärmor som ställer upp i vått och torrt.

Yes, såhär såg helgen ut i stora drag, handboll, fotboll, promenader i naturen.

Glädjande brev på posten satte guldkant på helgen också, älskar att få riktiga brev och inte bara digitalt, det är nåt så himla mysigt över det. Håller ni inte med?

Innehöll en väldigt trevlig inbjudan dessutom, det vankas magiskt bröllop 2023. Herregud vad glad man kan bli över att gå på kärleksfest!

Livet hörni, det går upp och ner. Önskar er en fin kväll 🙂

KRAM

0
2 Comments
 • Malin
  oktober 26, 2022

  Hej!

  Jag kan bara säga att jag känner så med er. Även fast att jag inte känner er så får jag en stor klump i halsen och gråten är på väg.

  Jag skickar en kram ❤️

  Malin

  • Catta
   oktober 27, 2022

   Hej Malin,

   Tack för omtanken, det värmer verkligen. Det är en oerhört tung tid vi har framför oss men att vi har kunnat ge Ebba ett långt och fint liv känns fantastiskt, så jag försöker tänka på det så mycket jag kan men sorgen sköljer över en titt som tätt.
   Vi har som sagt inte bokat tid än men det blir nångång i november..💔

   Kram❤️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.