PUFFIGT & PRICKIGT

onsdag, september 14, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hämtat ut lite nytt till höstgarderoben, kunde verkligen inte släppa tanken på denna urgosiga dunjacka från Arket, den kommer värma skönt i höst och vinter. Älskar dragskon i midjan då jag avskyr när det åker upp kalla vindar under jackan, här sluter det skönt tätt.

Gudomligt fluffig, och dunet i den är 100% återanvänt, himla bra.

Ni får hålla till godo med dessa spegelbilder pga tidsbrist, orkar inte meka fram systemkameran och fota med självutlösaren så ofta längre.

Hur som helst så har vi här då den fina klänningen från Gina jag visade i ett kollage häromdagen, den sitter precis som jag önskar, så himla skön kroppsstrumpa att släppa ut magen i haha. Perfekt som gravidklänning också tänker jag? Finns även i svart och blå med blommor, här.

Det får bli dagens snabba tips, nu ska jag gå ett varv med min gamla vovvis.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.