KAPSELGARDEROB

måndag, september 12, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Blazer Twist & Tango // Kappa Ellos // Jeans Twist & Tango // Tröja Arket // Solglasögon Twist & Tango // Skor Twist & Tango

Känner ni till begreppet kapselgarderob?

Hett koncept inom modevärlden som enkelt kan förklaras som en form av basgarderob egentligen, som ska innehålla färre plagg där alla plagg fungerar med varandra.

Det handlar om ett par färger att utgå ifrån som bas, tex svart och beige, välj sen 2-3 neutrala färger som matchar basfärgerna. Kan vara vitt, blått och brunt tex. Sen lägg till ett par accentfärger, kan vara en färg som sticker ut som en statementfärg, det kan också vara mönster som leopard tex, som jag själv älskar.

Sen handlar det om olika typer av plagg som i olika kombinationer skapar en komplett garderob. Blus och skjorta, topp och tröja, kjol och klänning, byxa, jeans, kavaj/blazer, kappa etc.

Tanken med kapselgarderob är hållbarhet, långsiktigt tänkande, tänk kvalitet och investera i färre men bättre plagg.

Kan ju vara svårt för somliga, jag själv tex kan vara ganska ombytlig av mig, ändra stil osv. Trendslav kanske man kallar det haha. Men jag gillar absolut tänket med kapselgarderob och här ser ni ett gäng kollage med sådant som skulle passa in i min kapselgarderob.

Polo Lindex // Byxor Lindex // Kappa MQ // Väska Flattered // Skor Flattered

Kappa Åhlens // Mössa // Väska // Skor (alla Wakakuu)

Tröja Cos // Tröja &otherStories // Blus Ellos // Byxor Gina Tricot // Skor Flattered // Klänning Gina Tricot

Nu ska jag brassa hamburgare lagom tills att till mina grabbar som kommer hem från träning snart.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.