TIDLÖS & KLASSISK

söndag, augusti 7, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ni som hängt med här ett tag vet kanske att jag älskar skjortklänningar och den här fina i klassiskt snitt kommer jag garanterat använda riktigt mycket, så så snygg och skön.

Den heter The Signature Dress och kommer från Shesize (precis som min långa gröna som ni ser i detta inlägg). Det fina med detta märke är som jag nämnt innan att man förutom sin vanliga storlek kan välja efter kupstorlek också, från A-E. Helt grymt tycker jag för vi ser ju så olika ut.

Snyggt med dolt knäppning och stora coola manschetter (som jag valt att vika upp) tyger som är i bomullsmix är lättstruket och i fin kvalitet. Just nu 20% på denna svart, och hela 50% på den vita (här).

Jag kommer använda denna till både sneakers, flats, klackar och skinnstövlar. Snyggt att alternera skjortan med brett skärp i midjan, uppknäppt över byxa och linne osv. Ett sånt där riktigt bra basplagg ni vet.

Och jag har hittat snyggaste stövlarna som jag kommer bära till denna skjorta i höst, galet nöjd över dem.

Mjukt skinn, stilrena utan krussiduller och utan klapprande sula. Bekväma och snygga till så många looks. Drömmen för mig som älskar att gå i tights, på med dessa och en snygg stickad tröja till i höst och jag är klar för både jobbet, stan och de flesta tillfällen.

Stövlarna kommer från Arket (här) och jag är så glad att jag fick på mig dem trots mina höga vrister, brukar sällan kunna ha stövlar utan dragkedja men dessa gick på hyfsat lätt och väl på är de perrrfekta!

Väskan är en gammal favorit från ATP Atelier, finns bl.a hos Åhlens här och Wakakuu här.

Skor H&M, också gamla, och solglasögon Valerie (här).

Idag har vi rena rama höstvädret i Götet så det är nästan raggsockar som gäller alltså, vart är sommaren?? Verkar som att vi får lite mer sol och värme till veckan. Hoppas det, även om vi ska jobba.. goa eftermiddagar vill man ju njuta av iaf.

Hoppas ni har en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.