FREDAGSDUKNING

fredag, augusti 5, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Tjoho! Första jobbveckan efter semestern avklarad och det känns SÅ skönt. Smarrig grillad fisk med färskpotatis och citronfräsch vit sås blev det till middag av mannen och jag passade på att inviga mina nya tallrikar jag fyndat. Visserligen pasta/djupa tallrikar men det funkade prima och dessutom ligger såsen tätare om maten så att säga, supertrevliga.

Tallrikar heter Grand Cru från Rosendahl och finns på rea nu, säljs i 4-pack och jag beställde ett dussin. Ska beställa alla olika tallrikar i serien så småningom då vi inte har en komplett serie av nån servis och det stör jag mig på.

Tycker det var perfekt storlek på dessa och de är inte helt kritvita utan lite offwhite vilket jag tycker är fint. Hela serien finns här och innehåller allt från tallrikar till glas, ugnsformar, karaffer mm, med rea på nästan allt.

Rottingunderlägg från Mio, slutsålda/utgått men finns liknande i jute här. Servetter finns här.

Alla glas från serien Essence/Iittala, på rea här.

Trevlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.