SUMMER TIME

söndag, juni 5, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Kaffekopp Åhlens

Jäklar va härlig dag idag alltså, äntligen kunde jag känna hur stressen rann av mig och jag har verkligen kunnat njuta och haft en helt ledig dag. Hörde inte ens när Valentin och Josef åkte till träningen utan vaknade strax efter 10 av mig själv.

Startade med en kaffe på altanen i sköna solen och kände att livet är allt bra gött. Glömde visserligen att Inez skulle på kalas kl 12 så hon blev sen till sin bästis poolparty men jaja, jag är lite trasig, så är det bara.

Vi har ju vår kära Ebba vars behov man inte kan ta ledigt ifrån så blev promenader med henne måste vi klämma in och det är alltid lika skönt när man väl är ute, men 4-5 promenader om dagen 365 dagar om året är inte alltid lätt att hinna med. Så ibland fuskar vi faktiskt, och låter henne kissa i trädgården och kanske bara gå 2-3 gånger per dag vissa dagar. Hon är ju gammal och har inget emot att skrota omkring i trädgården och speciellt nu på sommaren när hon kan ligga och jäsa under äppleträdet i flera timmar. Lilla gostanten.

Under eftermiddagen idag tog jag och mannen båten själv till Hyppeln, barnen var inte sugna på att hänga med så blev en tur på tu man hand. Himla härligt, händer typ aldrig. Lyxen med att barnen blir större, att de klarar sig själva mer och mer. Vi var bara borta ett par timmar och det tar bara ca 15 minuter över hit från vår hamn.

Magisk dag. Hoppas er varit lika fin.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.