TILL KÖKET

söndag, maj 22, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Här blev det en rejäl sovmorgon och det behövde jag verkligen, varit så extremt trött den senaste tiden så var väldigt skönt att inte ställa nån klocka utan bara vakna av sig själv. Sån lyx att kunna göra det nu när inte barnen väcker en längre. Dock brukar de har träning eller match ganska tidigt men idag är Valentins match 15.00 så det är skönt att slippa stressa iväg på morgonen för en gångs skull. Är nog lite extra trött efter gårdagens båttur till Knippla, där vi hela familjen tog en lång promenad runt hela ön och utforskade utsiktsplatser och annat, en fantastisk kväll med ett par timmar ute i den friska västkustvinden.

Sitter vid köksbordet och har precis ätit frukost, kikar igenom Ellos och Nordic Nest för lite härlig inredningsinspiration och har hittat en skåp jag kan tänka mig i köket. Ett litet nätt skåp som i stort sett inte tar mer plats än hyllan som står där nu. Kampanj på det nu med.

Taklampa // Vitrinskåp // Vattenglas // Karaff // Drinkglas

Kommer från Ellos egna märke Ellos Home som det just är ”Spring Deals” på med upp till 40% rabatt på, här.

Glasen från Ferm Living har jag inte kunnat släppa sen jag först såg dem och Nordic Nest har lite rabatt på dem nu, hade jag gärna fyllt skåpet med.

Allt som Nordic Nest har kampanj på just nu hittar ni här och jag funderar även på att fylla på med lite glas från Iittalas serie Essence som vi har vin och vattenglas ifrån. Älskar dessa.

Nu ska jag göra mig iordning och ta tag i dagen, hoppas ni får en fin söndag.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.