GLOW MED GILDA LILJEBLAD

tisdag, maj 3, 2022 0 0

Reklam/annonslänkar Gilda Liljeblad

Är väldigt glad över mitt återkommande samarbete med Gilda Liljeblad och deras fantastiska hudvård. Nu har jag hunnit använda de två (för mig) nya produkterna jag fick hem för ett tag sen också, bl.a serumet Energising Vitamin C Serum som jag fullkomligt älskar! Gillar de serum jag använt tidigare väldigt mycket också men detta är något alldeles extra för att få det där glowet som jag så gärna vill ha. Precis som det står i beskrivningen så upplever jag att det uppstår en värmande känsla där man applicerar det, på ett skönt sätt och jag tycker man genast får en mer uppstramad hud men samtidigt len och glowig. Kan inte vara utan serum under dagkrämen nu när jag vant mig vid det, det gör verkligen sitt. Den krämen jag använder av Gildas 4 olika är Fortifying Barrier Cream, som har mycket näring vilket jag behöver för min tunna mognande hy som lätt blir yttorr. Innehåller aprikosolja och den är verkligen lovely, sådär rik i konsistensen som jag vill ha men som ändå går in snabbt i huden. Är så nöjd med den att jag inte velat prova nån av de andra, denna känns precis rätt för mig.

Andra favoriter från Gilda som jag inte vill vara utan är definitivt Cleansing Oil, den tar bort allt smink och gör huden ren men samtidigt mjuk och inte sådär torrstram som en del kan få huden att kännas. Den är mumsmums!

Peeling-masken var en av de två nyheterna för mig och det är en lermask, enzympeeling och kornpeeling i ett och den har verkligen varit perfekt att förbereda huden med inför vårsolen. Man vill ju få bort all gammal torr vinterhud så man kan få en jämn solkysst hud som möjligt nu inför sommaren. Riktigt härlig produkt den med, som håller vad den lovar tycker jag.

Refining Peeling Mask heter den.

Sen tidigare har jag använt Energising Mask och den brukar jag använda nån gång i veckan ungefär, också väldigt härlig och ger fin lyster.

En skön hudvårdsrutin innan sminket åker på gör verkligen skillnad.

Alla Gildas produkter hittar ni här.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.