GLASS I SOLEN OCH ETT VARV PÅ STAN

måndag, maj 2, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Vilken underbar första maj det var igår iallafall, det blev en spontan tur till stan för mig och Inez när grabbarna drog till fotbollsträningen. En lite shoppingtur innan vi slog oss ner med varsin glass inne på vackra Trädgårdsföreningen.

Fåglarna kvittrade, barn lekte på söta lekplatsen och folk satt på filtar lite här och var och njöt i vårsolen i vårt härliga Göteborg.

Underbara tulpaner överallt och snart lär det explodera av en massa andra blommor och träd runt om också, finaste månaden på året är väl sköna maj, visst.

Lite shopping blev det som sagt också och jag köpte på mig ett linne till från Twist & Tango som jag sen tidigare har i vitt och beige. Bästa kvaliteten jag haft på linnen tror jag, och så perfekt basplagg, mina mest använda plagg utan tvekan.

Sen unnade jag mig ett par nya glajjer faktiskt (ursäkta smutsig spegel) som jag verkligen gillar, ville ha ett par något större än de svarta från Chimi jag ofta har, men ändå inte för stora. Bruna sköldpadsmönstrade var jag specifikt ute efter, sen kanske inte hade tänkt mig det grönröda på sidorna men det är lite kul med färg! Köpte på NK Gbg men finns hos Gucci här.

Inez hittade äääntligen ett par vita jeans som var exakt som hon ville, med trasiga knän och rak lite vidare modell. Eftersom hon är smalt byggd så är det svårt att få byxor att passa på bredden till hennes längd men dessa var inte tok-breda utan lite smalare. Sen fick hon dock ta 134 istället för 140/146 som egentligen är hennes längdstorlek och så fick de bli lite kortare istället, vilket inte gör något då ”cropped” jeans är coolt.

Kommer från Kappahl och finns här.

Nu ska jag ta en promenad med Ebba efter att ha suttit här framför datorn och smält maten, blev pannbiff med potatis, brunsås, smörgåsgurka och rårörda lingon, mums! Inez är hos kompis så passade på att göra sonens favorit när hon inte var hemma då det är hennes typ”värsta” haha. Hon vill helst leva på sushi hon och är ingen kött-tjej.

Mannen jobbar och det är alltid lika tråkigt när han jobbar kväll, vänjer mig aldrig trots 17,5 år tillsammans med honom och hans skiftjobbande. Det kanske är som folk säger, att pga att vi ses så sällan så håller det haha 😉 Nä, jag hade hellre önskar att vi jobbade dagtid båda två så vi hade setts mer och jag hade sluppit vara så låst.

Jobbar någon av er skift eller lever med någon som gör? Tycker ni det isf är bra eller dåligt?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.