VACKRA GÖTEBORG ETC..

söndag, april 24, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

I fredags efter jag hade varit hos kardiologen passade jag på att fota de vackra körsbärsträden på Järntorget innan jag åkte tillbaks till jobbet. Man blir ju helt salig av dessa rosa fluff, otroligt fint.

Idag blev det stan en sväng igen, eller rättare sagt Frölunda shoppingcenter, för jag hade lovat Inez att åka till Clas Ohlson och köpa förvaring till hennes pärlor.

Tröja Lindex // Byxor Soaked in Luxury // Väska LV

Min dagens med fuskskinnssbrallor och mysig stickad tröja, nu är jag hemma igen och ska hoppa i bikinin och lägga mig på altanen strax, så himla varmt hos oss.

Måste tipsa om ett par nya favoritprodukter, först och främst The Must Mist från Mantle, en helt ljuvlig toner i sprayform som ger glow, skyddar huden mot skadligt skärmljus, återfuktar och lugnar huden och doftar helt magiskt av svagt citrus. Tar innan serum och fuktkräm och lite när som under dagen när jag känner mig torr.

Sen har jag två nya lack som jag älskar, Isadora är en favorit sen länge när det kommer till lack, torkar snabbt och sitter länge. Det ena är ett nagelförstärkande lack som omedelbart tjocknar, slätar ut och skyddar naglarna, Second Nail Hardener & Nail Shield 002 Nude heter det. Det andra är ett vanligt lack i färgen Milkshake som jag lagt ovanpå det andra.

Gillar relativt korta fräscha naglar, haft så dålig kvalitet på mina det senaste så måste ta hand om dem lite, nagelbanden är bedrövliga så har beställt Avoplex Cuticle Oil från OPI som jag hoppas ska vara bra mot torra och spruckna nagelband.

Inga supervackra naglar precis men ska bli bättre på att sköta dem 😉 Jag är så lat.

Hos kardiologen gick det bra hur som helst, mitt 48 h EKG visade på arytmier, alltså hjärtrubbningar, ganska konstant under dygnet, 92 i snittpuls och ibland rusade pulsen upp till över 150, även i viloläge. Gick ner till runt 55 nån gång under natten vilket är bra. Inget livshotande tillstånd på mig utan sannolikt beror arytmierna på stress, hormonrubbningar eller mina mediciner.

Skönt att veta att det inte är farligt iallafall, även om det är sjukt obehagligt när hjärtat rusar så mycet att jag tappar andan och börjar hosta.

Får se hur jag ska få bukt med detta, stressigt liv har jag ju definitivt så nånting måste göras åt det, sen är nästa ett besök hos gynekolog för att diskutera mina östrogennivåer, kanske behöver jag justera dosen.

Nu ska jag iallafall lägga mig raklång i en solsäng och koppla av lite. Valentin spelar match och Josef åkte med, för oss tjejer blir det chill, jag var med Inez på handbollscup igår så vi är värda att vila 🙂 Även om jag helst inte vill missa Valles match, men vi har ju hund som måste tas m hand också, och ha sällskap här hemma.

Hoppas ni har en fin söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.