UNDERBARA UTELIV!

lördag, april 23, 2022 0 0

Nyp mig i armen-väder idag igen!

Sanslöst härligt verkligen och jag glider runt i bikini i vår lilla trädgård och påtar och fixar inför säsongen. Måste passa på när vi äntligen fick lite tid att greja tillsammans jag och mannen. Förutom handbollscup för Inez i em/kväll så har vi inget planerat och det är tok-skönt! Jag älskar nämligen att bara vara hemma och få greja i trädgård eller med annat.

Jag har såpat altaner och rollat med ogräsättika så gröna alger och skit försvinner, dressat gräsmattan på sina ställen och grävt ur och fyllt på i pallkragarna inför odlingssäsongen. Ska bara måla med lite ny färg på kanterna. Avenbokslöven virvlar runt och lägger sig på nytt på altan och i lådor, de lossar ju nu när de nya löven spricker fram på häcken.

En trädgård i startgroparna med illgrönt färskt gräs, längtar tills syrenerna blommar och häcken är tät.

Ser bedrövligt ut det gamla staketet, har jag länge velat ta bort, men inte grannarna tydligen. Som tur är ser vi det inte när häcken blir grön, knappt iaf. och vår unga häck lär nog bli riktigt tät i år. Ser inte mycket ut för världen nu men ska visa sen.

Den hemska studsmattan åkte upp igår, ful men kul som jag säger, och den lilla akrobaten är nöjd som bara den.

Helt galet vad det går fort i rabatterna nu, samma visa varje år på vår varma södersida, det enda tråkiga med det är att det mesta är överblommat i juli haha, får plantera lite sena sorter här också.

Nu ska jag bort till vänner och låna deras elektriska häcksax så vår thuja (hatar thujor) på framsidan får sig en omgång, världens bästa vind och insynsskydd men typ fulaste växten jag vet. Sorry alla tjuha-älskare, ta det inte personligt. Vi har ju trots allt kvar våra, och bor även i hus med yttervägg av orange tegel, som jag också tycker är fult. Är bra ändå.

Hoppas ni har en lovely lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.