OMLOTT

torsdag, april 28, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Trenchcoaten är en sån där klassiker som kommer igen år efter år, i lite olika tappning som kort/lång, slim/oversize och i år är det mest så klassisk det kan bli. En del sticker ut färgmässigt, som den gröna pastelliga från COS tex, men annars faktiskt mest klassisk beige.

Snyggt som tusan och visst är det härligt med plagg som man kan svepa in sig i omlott. Perfekt vår och höstplagg, som man kan ha uppknäppt lite fladdrande sådär under vårvarma dagar och sen knyta ihop när det blir lite kyligt.

Min är en gammal goding från Sanne Alexandra.

Klänning Lindex // Trenchcoat COS // Klänning Lindex // Trenchcoat MQ // Klänning Ellos // Trenchcoat Gina Tricot

Plagg som går omlott verkar helt enkelt vara himla inne denna säsong och det är ju väldigt fint tycker jag. Hittade en bild på när jag har på mig en kjol från Lindex som de gjorde i samarbete med By Malina för tre år sen, den har jag kvar nånstans så den måste jag rota fram.

Finns stort utbud av fina omlottkjolar hos tex:

Ellos här

Bubbleroom här

Nelly här

Asos här

Nu ska jag och mannen ta en promenad ner till båtplatsen, snart dags för sjösättning.

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.