TILL UTESÄSONGEN

onsdag, februari 9, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Långt kvar till sommaren, men utesäsongen börjar tidigare och tidigare för varje år upplever jag, så är det hos oss iallafall och vi använder våra utemöbler från mars ända till oktober. Pandemin har också bidragit till det, att hänga ut mer, gäller bara att palta på sig. Behöver alltså inte vara bikiniväder för att man ska sätta sig i solstolen. Bilden ovan är dock från sköna juni och visst längtar man efter en en prunkande trädgård och sätta fötterna på en grön gräsmatta, livet blir så mycket enklare på sommaren.

Och idag hävdes ju restriktionerna och vi ser äntligen ljuset i tunneln ut ur pandemin, eller hur!?

Stol // Pergola // Pläd // Fåtölj / Bänk

Hos Mio har nyheterna för utesäsongen börjat trilla in och det ser bra ut tycker jag, mycket fint. Vi har ju en liknande pergola som den på bilden fast i svart.

Även en massa nyheter till hemmet inomhus har nått Mio och jag föll bl.a för det här runda bordet som är utdragbart, vill ju ha ett sånt i vardagsrummet.. snyggt.

Allt nyinkommet hittar ni här.

Nu ska jag göra nåt så tråkigt som att gå ut med sorteringen till återvinningscentralen en bit bort, så segt, men måste ju göras. Hoppas ni har något trevligare för er 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.