ÄLSKAR VÅR LUCA MEN..

torsdag, februari 10, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Gillar verkligen vår soffa Luca från Melimeli när det kommer till utseendet, det fina linnetyget och att dynan är en enda lång utan skarvar. Skön är den också men efter en helkväll med hela familjen ihopknödd i den så kan dynan glida ut lite, det stör mig lite. Nu köpte vi den precis när den kom och det kanske har gjorts förbättring sen dess, vårt nuvarande sofföverdrag är tex otroligt mycket bättre än det första vi hade.

Nu finns Luca även som Grande, extra djup och större, önskar den hade funnits när vi köpte, för är det något jag önskar med en soffa så är det en riktigt stor. Vi har haft det innan och jag saknar att kunna ligga hela familjen i soffan samtidigt.

Väldigt beiget nu i vardagsrummet med nya väggfärgen, så skulle faktiskt vilja ha en vit soffa igen, fast inte kritvit som vår Kivik en gång var utan med offwhite och gärna i någon av modellerna nedan.

Fåtölj och stor divansoffa Sweef // Soffa Le Grand Air/Rum21 // Soffa Anacona Soffadirekt // Soffa Harper xl Mio // Soffa Harper Mio

Att det ska vara en divan mot väggen där spegeln hänger råder det ingen tvekan om iallafall, och den ska vara ca 350 cm bred. Den vi har nu är 270, vill ha en som sträcker sig från väggen nästan hela vägen till altandörren.

Vi pratar då och då om att byta, men annat prioriteras först, så får väl se om det blir om några månader.. Vilken röstar ni på? Har ni kanske en annan goding att tipsa om? Lutar mest åt Mammuten från Sweef, men får se.

Nu ska jag och mannen ta en kvällspromenad med Ebba, hoppas ni har en fin kväll.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.