GARDINER

torsdag, januari 20, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

Gardiner/multibandslängder

Gardiner kan verkligen förändra känslan i ett rum markant och när jag såg denna bilden hos Ellos blev jag sugen på att byta till vita gardiner i vardagsrummet, hade ju varit väldigt fint nu när väggarna är vackert greige.

Nuvarande gardiner i vardagsrummet är dessa måttbeställda från Gotain som är tunna s.k hotellgardiner, och denna linnegardin i dubbel bredd från Ellos, som vi har vid gavelfönstret.

Supernöjd med bägge men är som sagt sugen på vita. Ellos har fått in många nya fina gardiner för säsongen och jag tycker deras miljöbilder är fantastiska. Ni hittar dem här.

Såg att Mio har kampanj på gardiner t.o.m 24 jan med 20-50% på alla, här.

Nu ska jag sticka iväg och hämta thaimat för jag orkar faktiskt inte laga mat idag, stod bara och stirrade i kylen förut och kunde inte bestämma mig för vad jag skulle laga och kände att jag bara inte orkade. Sen är det segt att åka och hämta också iofs.. men äh, går fort. Mannen jobbar kväll så är bara jag och barnen och de var visst lika sugna på pad thai som jag, hurray 🙂

Löfte för året kanske, sänka kraven lite och tänka att man inte dör av lite hämtmat mitt i veckan, behöver inte vara så duktig varje dag med vällagad husman, eller hur!

KRAM

0
2 Comments
 • lina
  januari 20, 2022

  Har du tittat på gardinlängderna Otto på Hemtex? Halva priset nu. Linneutseende, men tunnare. Har precis köpt dessa och är supernöjd. 🙂

  • Catta
   januari 21, 2022

   Nej det har jag inte gjort men tack snälla för tips! Ska kolla om de kanske finns i butik här i Torslanda t.o.m 🙂
   Ha en fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.