ÅHLÉNS HOME

måndag, januari 17, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Nyss klivit ur en lång varm dusch och hamnade här med en smoothie dottern gjort, mums! Det är verkligen helt fantastiskt nu när barnen är större och de tar för sig mer hemma, hjälper till och fixar själva, lyx.

Väntar på att killarna ska komma hem från sen träning, och sen är det nästan läggdags. Jag lämnade sonen på träning och stod ute i kylan och tittade ett tag men sen kom mannen efter sitt långpass så jag kunde åka hem och avlösa svärmor som passat Ebba under dagen och sällskapade med Inez på kvällen. Vardagen är i rullning igen om man säger så.

Kikar in snabbt för att visa hur himla fin väggfärgen i vardagsrummet är, Kalk som den heter, från Jotun Lady. Målade ju under höstens mörker så har liksom inte sett den i riktigt ljus känns det som, men nu blir det ljusare undan för undan och den skiftar så fint i olika ljus. Så så nöjd verkligen och våra vänner har målat den hos sig nu också, så roligt när folk gillar det man tipsar om och blir nöjda.

Haft ett sånt där gött litet vårpirr i magen idag, inte för att det är vår än men det var så soligt och krispigt ute idag och det är så underbart att gå mot ljusare tider och det går fort! Shoppingsugen som tusan är jag också, vill ha lite nytt både i garderoben och till hemmet och jag kollade på Åhlens som har fått så himla mycket fint i sitt egna märke bland nyheterna, valt ut några favoriter.

Fåtölj // Bordslampa // Handduk // Bestick // Mjölkkanna // Badrumsmatta // Överkast

Jo det är ff beige i mina tankar haha, sorry 😉

Har rensat lite här hemma och sålt en del saker, det är ett måste innan jag ska köpa nytt, och med handen på hjärtat så behöver jag inte något nytt egentligen utan handlar om att jag ”villhöver”, men kan man ändå sälja och glädja någon annan i andra hand så är det väl lite ok ändå.

Driver man en blogg med störst inriktning på inredning och mode så är det ju kul att inspirera med lite nytt i mitt hem & garderob också. Men för hållbarhet både för egen plånbok och naturen så brukar jag kombinera egna bilder med kollage på det här viset, hoppas ni gillar.

Hoppas ni haft en bra start på nya veckan!

KRAM

0
2 Comments
 • Ellinor
  januari 20, 2022

  Jag gillar😀. Tycker det är perfekt med fina bilder från ditt hem och sen kollage med inspiration för hur man själv kan hitta fina produkter. Måste nog ta mig till Åhléns snart …
  Ha en fin dag!

  • Catta
   januari 21, 2022

   Kul att du gillar mixen! 🙂
   Ja det finns SÅ mycket fint hos Åhlens tycker jag, både från sitt egna varumärke och andra.
   Ha en fin dag!
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.