TIPS EFTER BARNENS ÖNSKELISTOR

söndag, november 28, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Skor // Platt och locktång // BodyShop-kit // Fidget toys // Ryggsäck // Pyjamas // Puff med förvaring // Inlines // Ljusslang led

Hur går det med julklapparna?

Visst är det inte helt enkelt alltid, åtminstone till vissa. Inez har skrivit en lååång önskelista så till henne kommer det inte vara svårt att hitta rätt, frågan är bara hur många rätt hon ska få haha. Ja för hon får långt ifrån allt hon vill ha.

Sonen däremot, till honom är det väldigt vårt att hitta saker då han i princip inte önskar sig nånting så hans jag får liksom skapa en önskelista till honom hehe, han har allt han behöver säger han och jo visst det må hända men det vore ju tråkigt för honom att inte få öppna ett enda paket på julafton. Så jag tänker att sånt han kommer behöva längre fram kommer han få, saker som nya kläder och skor. Sen har han faktiskt önskat sig nån form av nattllampa som han kan tända vid behov, och där har jag hittat en liten puck som ger svagt ljus.

Sängkläder // Bok // Lampa/nattlampa // Deo // Powerbank // Fotbollsskor // Vattenflaska // Jeans

Nya sängkläder har han också nämnt.

Tänker att deras önskelistor kan ge tips åt er och ni får gärna tipsa tillbaka, speciellt vad ni tror att en snart 12-årig kille kan uppskatta.

Böcker är alltid bra, spel till ps kan också vara kul men han spelar mest Fifa och det har han. Powerbank till mobilen kan vara en bra grej kanske, och deo/parfym börjar bli aktuellt för sonen.

Inez har önskat sig en sån där ljusslang som ni ser i första kollaget, som man kan forma på olika sätt och sätta på både väggar och runt möbler mm, kan kan vara kul även till sonen..

Vi får klura vidare helt enkelt och upplevelser kan ju också vara en himla bra grej, som en fotbollsmatch, teater, eller säsongskort på Liseberg. Ja det finns en hel del bra saker när man tänker efter.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.