FÖRSTA ADVENT

söndag, november 28, 2021 0 0

”När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla barnen glädjas att fira få advent”.

Visst är den fin ändå, den gamla adventsdikten, och idag är det alltså första advent. Tiden går fort och jag känner mig något stressad över allt jag vill hinna med, men ska försöka att släppa stressen och ta det lugnt. Får prioritera och vara nöjd med valen.

Nästa helg blir det födelsedagshelg för mig, fyller jämt och ska fira på ett väldigt härligt och avslappnat sätt ute på Hönö, ni får se. Vill egentligen inte bli uppvaktad för jag är inte så mycket för att fylla år eller bli firad, men det är ju ett bra tillfälle att dra ihop sina vänner och göra nåt kul tänker jag. Och familj för den delen.

Vi är nyss hemkomna från svärmor som bor i mysiga Vasastan här i Göteborg, hon har fyllt år i veckan och bjöd på mat, så gott och mysigt.

Igår var jag som sagt på Hönö på ”Skärgården i Advent”, gick med mamma och även pappa som kom ner till Klåva lite senare. Träffade många vänner och bekanta i varenda bod och butik så var nog tur att inte övriga familjen var med för de hade nog tröttnat på alla oss tjötiga öbor haha. Det pratas släkter och gamla minnen och allt mellan himmel och jord.

Kan verkligen sakna att bo på Hönö emellanåt, så stor del av mig och en dag vill jag flytta tillbaks.. när barnen är utflugna kanske.

Tog inte så många bilder för jag hade fullt upp med att titta på alla fina alster, prata med folk och lyssna på musik mm, men jag var förbi Emelie i sjöboden där hon sålde sin vackra keramik, och köpte en ljusstake. Den vackra Drakvasen som skymtar i bild med ”fjäll” har jag önskat mig i present, hoppas hoppas jag får den!

Emelie´s hemsida hittar ni här och instagram här.

Ett grymt julklappstips är hennes kurser där man får lära sig att skapa i lera, önskar jag mig också.

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, ha en trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.