TÄNT JULSTADEN

torsdag, november 11, 2021 3 0

Innehåller annonslänkar

Idag åkte de fram, de fina kanalhusen och samlingen har utökats med två nya för i år och de finns alltså på Artilleriet (här) som jag nämnt innan. En del har hunnit sälja slut men finns forfarande flera olika modeller kvar.

Ska piffa med lite grönt ris bakom så småningom, för lite mer julkänsla, för de här husen är faktiskt inte typiskt juliga egentligen utan kan has framme året om såklart. Personligen tycker jag det är kul med förändring och extra mysigt att ta fram de just när vi går mot advent.

Beige living hos oss kan man säga, allt typ ton i ton haha, väggar, golv, skåp..

Så kär i min lilla stad och längtar tills den ska få sällskap av annat adventspynt som stjärnor i fönstren osv, men väntar nån vecka till med det.

Idag 11/11 är det ju Singles Day och det firar butikerna med ganska bra rabatter så det tänkte jag tipsa om.

Nordic Nest har tex 10-70% här och är ni ute efter en fin adventsstjärna till lågt pris så har de en väldigt fin i blomform här, och allt till advent som ljusstakar mm hittar ni på kampanj här.

Royal Design har upp till 50% på inredning och designprodukter här.

Mio har kvällsöppet ute i sina butiker till kl 21 och på webben har de fina erbjudanden här.

Den här stilrena adventsljusstaken stod jag och höll i butik härom veckan, kanske ska slå till nu när det är halva priset.

Cervera kör med 11% rabatt rakt av på rubbet, gäller även kampanjvaror, här.

Jag har gjort en lista med julklappar till nära och kära, som jag gör varje år och som jag vanligtvis betar av det mesta på under Black Friday, men nu har jag hittat ett par saker redan idag. Så himla skönt att vara ute i tid, värsta jag vet är att stressa inför jul. Med lista att hålla sig till blir det mer genomtänkta köp också och inte en massa impulsköp. Kör likadant inför stora reor.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

KRAM

0
3 Comments
 • Monika M
  november 12, 2021

  Är jätteförtjust i de vita kanalhusen, har varit i flera år och nu ”lurade” du mig att klicka hem ett gäng.
  Kram Monika

  • Catta
   november 14, 2021

   Inte mingen att luras, men du kommer inte ångra dig tror jag 😉 De är SÅ fina!
   Kram

 • Ulrika
  november 24, 2021

  Så fint! Har du värmeljus eller ljusslinga?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.