GLÖGGMYS & JULKLAPPSTIPS

lördag, november 13, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Blev så himla sugen på glögg idag och tutade iväg till systemet för att köpa årets Blossa-glögg, men tji fick jag då den var slutsåld, så fick köpa en vanlig saftglögg i väntan på att den kommer in igen.

Fick köpt pepparkakor och ädelost också, så gott till glögg och den här smaken med äpple och kanel var inte dum faktiskt, har ni provat?

Fick också med mig dessa dadlar hem från affären och OH MY GOOD säger jag bara!! Sinnesjukt goda! Typ hockeypulver-salta, DÖR så gott. Mitt nya mellanmål haha. Märket heter Dave & Jon´s, jag hittade dem på Willys men ska finnas även på Ica, Hemköp m.fl.

Brickan med små skålar kommer från Mio, här.

Hittade dessa glöggmuggar på Lagerhaus för ett tag sen, har använt små glas tidigare men ville ha med öra på, väldigt enkla men fina ändå tycker jag.

Verkligen grått och tråkigt idag, mannen jobbar långpass och vi övriga i familjen ska bara mysa här hemma idag, förutom idrottsaktiviteter som vi har som vanligt då. Inez har varit på handboll och nu strax ska Valentin iväg på futsal-träning som jag ska följa honom till. Tar med mig Ebba så promenerar vi dit.

Passar på att ge er lite julklappstips eftersom jag sitter och kollar till mina nära och kära. Lite till honom och lite till henne:

Rituals produktset // Träningströja // Handskar // Noppborttagare // 6-pack strumpor // Pussel // Skohorn // Skovårdskit

Sköna produkter, accessoarer och lite annat smått och gott blir ofta uppskattade presenter. Skohornet har vi här hemma fast i silver men nu har det kommit i svart också, coolt och billigt. Pusslet är riktigt härligt med två vackra Hawaiistränder på var sida som motiv, äskar själv att pussla, avkopplande på nåt vis då man släpper alla andra tankar i letandet efter bitar.

Care of Carl har ett superfin utbud av snygga spel och annat här.

Prydnad häst // Necessär // Sminkborstar // Läppstift // Hänge måne // Gåvoset med magasin & papperspress // Mascara //

Bästa mascaran jag någonsin haft kommer från Sweed lashes så det är en julklapp som jag tror alla kvinns som bär smink blir väldigt glad för. Ett litet symbolisk hänge till halsbandet skulle nog också passa de flesta perfekt. Joggingbyxor eller andra användbara loungeplagg skulle jag själv uppskatta mycket.

Artilleriet har en gif shop med olika set de kombinerat ihop som färdiga paket, smidigt om man har tidsbrist och idétorka.

Klappar till kidsen ska jag också klura på lite och ha med i ett kommande inlägg, personligen tycker jag det är jätteklurigt att komma på saker till våra egna barn. Sonen önskar sig sällan något speciellt alls och Inez önskar sig en massa saker men det måste ändå bli lite vettigt och inte bara massa onödigt.

Nu ska jag brassa fisksoppa som ska bli klar lagom till att mannen kommer hem från sitt långpass, och fisksoppa är bland det godaste jag vet. Krämig med saffran, kokosgrädde, lax, torsk, räkor, fänkål mm.. mums!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.